reklama
kasieks
Fanka BB :)
Ja jestem wykończona mały tez od godziny 17 ciagle płacze a ja prawie z nim
Wysłane z iPhone za pomocą Forum
Ja bym poszła na jakiś dyżur. Może jest jak u Pati i mały dostał alergii na mleko. Jak go będzie oglądał lekarz to zapytaj o to.większe efekty widać po 2 tygodniach ale poprawa powinna być już chyba po dobie.u nas tak wysypka zaczęła schodzić. Może z kupką będzie podobnie.jeśli to wirusowe to nie wiem. Córka teraz miała wirusowke 2 dni-wymioty i biegunka ale nie wiem jak długo może się utrzymywać u maluszków
kasieks
Ciężko jak dzieci chorują. Teraz jest kiepsko bo zimno,mokro i syf w powietrzu a maluszki wszystko łapią . Emol dla Was też buziaki i mam nadzieję że szybko będziecie zdrowi.trzy tygodnie to długo z chorym dzieckiem. Pewnie jesteś wykończona. Na faceta nie ma co liczyć. Może mama mogłaby Ci pomóc żebyś trochę wypoczela. Nie wiem jak Ty jeszcze ogarniasz studia. Musisz być świetnie zorganizowana
Ojj Kasieks ti dopiero bylo kolejne badanie i dopiero sie zapisywalysmy na termin ja myslalam ze to juz bedzie, a termin to luty... poszukam prywatnie i popytam co mozna saamemu robic w domu bo do lutego to kupa czasu,
Zdtowia zycze Kochane dla was i dla waszych Maluszków u nas taki okrutny katar u Malej odciagam ale kurde cos mi przy wdechu tak boli klatka ,nie wiem czy ja tez nie jestem chora bo dzis to nie moglam spac tak w klatce bolalo
Zdtowia zycze Kochane dla was i dla waszych Maluszków u nas taki okrutny katar u Malej odciagam ale kurde cos mi przy wdechu tak boli klatka ,nie wiem czy ja tez nie jestem chora bo dzis to nie moglam spac tak w klatce bolalo
Kawoszka81
Pati ja mam taki na baterię z melodyjkami. U mnie się sprawdza. Są dwie końcówki na mokry cieknący katar i na grybsze sprawy. Ja początkowo używałam gruszki ale był ryk. Odkurzacza to raczej bym nie włączała bo mój wyje głośno i mała mogłaby się przestraszyć. A tym to jak włączam on tak warczy a Klaudia już nastawia buzię na wyciąganie. I się śmieje. Na pewno ma mnieszką siłę ssącą bo jest na baterie.
Sent from my SM-G530FZ using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my SM-G530FZ using Forum BabyBoom mobile app
reklama
Emol
Kasiek mama mi pomaga jak ma dzień wolny. Wtedy przejmuje małego a ja studia ogarniam i firmę która zachciało mi się otwierać przed świętami. Więc czasu na odpoczynek nie ma.
Co chwilę paczki do odebrania. Zlecilam jednej lasce wykonanie czegoś to tydzień i zrobiła 1 rzecz z 10. Mąż wziął wszystko i wyszedł. W domu się okazało ze paru materiałów brakuje. Teraz aby dobrego pracownika znaleźć, graniczy z cudem. Ale jak na razie znalazłam. Zobaczymy jak wykona. Mąż ma odebrać wszystko po 14.
Co chwilę paczki do odebrania. Zlecilam jednej lasce wykonanie czegoś to tydzień i zrobiła 1 rzecz z 10. Mąż wziął wszystko i wyszedł. W domu się okazało ze paru materiałów brakuje. Teraz aby dobrego pracownika znaleźć, graniczy z cudem. Ale jak na razie znalazłam. Zobaczymy jak wykona. Mąż ma odebrać wszystko po 14.
Ostatnia edycja:
Podziel się: