reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Ja jestem wykończona mały tez od godziny 17 ciagle płacze :( a ja prawie z nim

Wysłane z iPhone za pomocą Forum
Ja bym poszła na jakiś dyżur. Może jest jak u Pati i mały dostał alergii na mleko. Jak go będzie oglądał lekarz to zapytaj o to.większe efekty widać po 2 tygodniach ale poprawa powinna być już chyba po dobie.u nas tak wysypka zaczęła schodzić. Może z kupką będzie podobnie.jeśli to wirusowe to nie wiem. Córka teraz miała wirusowke 2 dni-wymioty i biegunka ale nie wiem jak długo może się utrzymywać u maluszków

Ja mecze się 3 tygodnie z chorobą, podajemy fenistil w kroplach i Wit C. Też jestem wykończona. Odliczam czas do powrotu męża z roboty. -.- a i tak się naslucham że przecież on grzeczny

Ciężko jak dzieci chorują. Teraz jest kiepsko bo zimno,mokro i syf w powietrzu a maluszki wszystko łapią :sad:. Emol dla Was też buziaki i mam nadzieję że szybko będziecie zdrowi.trzy tygodnie to długo z chorym dzieckiem. Pewnie jesteś wykończona. Na faceta nie ma co liczyć. Może mama mogłaby Ci pomóc żebyś trochę wypoczela. Nie wiem jak Ty jeszcze ogarniasz studia. Musisz być świetnie zorganizowana:)

Foxy nie wiem czemu tak dziwnie mi napisało odpowiedź o 22:07,że trzeba rozwinąć żeby przeczytać. Pewnie coś kliknelam.mam nadzieje że mały pośpi w nocy i trochę odpoczniesz :*

Ojj Kasieks ti dopiero bylo kolejne badanie i dopiero sie zapisywalysmy na termin ja myslalam ze to juz bedzie, a termin to luty... poszukam prywatnie i popytam co mozna saamemu robic w domu bo do lutego to kupa czasu,
Zdtowia zycze Kochane dla was i dla waszych Maluszków u nas taki okrutny katar u Malej odciagam ale kurde cos mi przy wdechu tak boli klatka ,nie wiem czy ja tez nie jestem chora bo dzis to nie moglam spac tak w klatce bolalo

Pati ja mam taki na baterię z melodyjkami. U mnie się sprawdza. Są dwie końcówki na mokry cieknący katar i na grybsze sprawy. Ja początkowo używałam gruszki ale był ryk. Odkurzacza to raczej bym nie włączała bo mój wyje głośno i mała mogłaby się przestraszyć. A tym to jak włączam on tak warczy a Klaudia już nastawia buzię na wyciąganie. I się śmieje. Na pewno ma mnieszką siłę ssącą bo jest na baterie.

Sent from my SM-G530FZ using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Kasiek mama mi pomaga jak ma dzień wolny. Wtedy przejmuje małego a ja studia ogarniam i firmę która zachciało mi się otwierać przed świętami. Więc czasu na odpoczynek nie ma.

Co chwilę paczki do odebrania. Zlecilam jednej lasce wykonanie czegoś to tydzień i zrobiła 1 rzecz z 10. Mąż wziął wszystko i wyszedł. W domu się okazało ze paru materiałów brakuje. Teraz aby dobrego pracownika znaleźć, graniczy z cudem. Ale jak na razie znalazłam. Zobaczymy jak wykona. Mąż ma odebrać wszystko po 14.

Ostatnia edycja:
Do góry