reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Pati kochana nie czuj się okrutnie przecież bóle brzuszka to nie Twoja wina xx mój mały robił kupę raz na 3dni od urodzenia ,teraz gdy dostaje jabłuszko jest codziennie ale gdy zrobię jeden dzień przerwy to samo :/ ... chociaż i dzięki wodzie tez się polepszyło wiec może sproboj ja przepajac chociaż troszkę

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ehh dziewczyny to już 2tydzien jak nie spie z Powodu swędzenia nóg :/ niby jest poprawa ale i tak wybudza mnie te glupie uczucie :/ a o ranach nie wspomnę :/ niech to już minie bo meczy strasznie ....

Wlasnie zaczelam powoli ja dopajac wiec mam nadzieje na poprawe, co do brzuszka wiem ze nie moja wina ale tak mi ciezko bedzie ja chyba zostawic komus w sensie bede caly czas myslala czy wszystko gra czy dadza rade...
Foxy no mam nadzieje ze Ci w koncu to przejdzie bo musisz sie wyspac ,bo bedziesz jak zoombie :-) :)trzymam kciuki za szybka poprawe

Dziewczyny ale mam dość . W nocy nie spie a w dzień maluszek tak marudzi ze muszę go nosić ,wiem ze nie mogę ale co zrobić :( jak leży obok to znów tak mnie kopie ...brzuch mnie tak boli dziś już ..mam nadzieje ze mąż jak wróci okaże trochę litości bo mi to się wszystkiego odechciało,nic mnie nie cieszy ...co ze mnie za matka

Po prostu jesteś zmęczona.ja tez tak mam jak jest więcej na głowie a mały marudzi. Jak się wyspie to znów mam więcej energii. Jak mąż wroci to po prostu daj mu dziecko i się położ a nie pytaj czy się nim zajmie. To też jego dziecko a Ty musisz wypocząć.żeby wrócić do zdrowia to trzeba spać żeby organizm miał czas się zregenerować.

Pati spróbuj dawać wodę przed pierwszą butelką rano.jak Dominik długo nie robi kupki to tak robię i działa. Mleko dostaje ok.20-30 minut później

Co do zostawiania dziecka pod czyjąś opieką to przy córce była masakra. Nie mogłam się skupić w pracy bo cały czas myślałam co u niej.teraz tez ciężko ale staram się od czasu do czasu na godzinkę żeby później było mi i synkowi łatwiej

Foxy normalna z Ciebie matka jak kazda z nas kiedy sie nie wyspi jest zmeczona to sie odechciewa wszystkiego
Kasieks bedd probowac , no z tym zostawianiem to nasakra jakas jak wczoraj ja zostawilam to brzuch mnie rozbolal..

reklama
Hej dziewczyny! Leon jak zwykle po szczepieniu przeziebiony! Chciałam przełożyć szczepienie bo cały dom się smarkał ale nie bo lekarze mądrzejsi! Teraz powiedziałam, że jak będzie następne szczepienie a moi będą się smarkać to odmówie termin bez żadnego tłumaczenia! Ja też ostatnio coś się o wszystko obwiniam,wszystko mnie denerwuje,dzieciako w szczególności! Ale wczoraj teściowa mi cienienie podniosła! Nosz kur.. młody otworzył drzwi jak przywiozła córę ze szkoły, wpadła do chałupy i drze papę! Myślałam, że się rozstąpię bo Leon przed 5 min zdążył zasnąć! No i było po spaniu :/ od 15.15 do po 20 nie spał! Więc wyobraźcie sobie co to było jak go położyłam do spania. Darł papę ze zmęczenia ale na szczęście B. wrócił z pracy i go uspokoił i młody zasnął. Dzisiaj wychodzi słonko, pójdziemy w końcu na spacerek. I może się przejadę do miasta jak Simi wróci z przedszkola. Wczoraj B. kupił Julii flet bo chce się uczyć grać. Ale będę miała wesoło ;)

Do góry