reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Oj Emol to chyba standard... u mnie to samo nie widzi potrzeby zmywania rzeczy gdzie popadnie az czasem ch e sie powiedziec ze tylko zostalo nasr.. na srodku:/ ja to strasznie wkurzona takimi rzeczami, wczoraj wzial Mala do odbekniecia i 30min pisiedzialbokado sklepu pojechalam i mu starczy z dzieckiem...

Mój jak mu powiem żeby zajął się małym to go weźmie ale najlepiej żeby był spokojny. Jak synek marudzi to nie za bardzo bo się denerwuje i nie rozumie że maluch się nie uspokoi bo on mu tak powiedział.ze sprzątaniem jak mu powiem co, to zrobi.sam z siebie to rzadko kiedy.no i też syfi. Wszędzie zostawia talerzyki i kubki.jak ugotuje to w kuchni bałagan. zdarzają się skarpetki przy biurku.on nie widzi problemu.pewnie bo to ja sprzątam. Ostatnio zaczęłam mu chować do szafki wszystko co zostawia nie na swoim miejscu. Najgorzej że córka bierze z niego przykład i ciągle słyszę że tatuś też tak robi.

Boże dziewczyny te chłopy to tragedia ... mój już oczywiście wrócił do normy . Ja dziś dom posprzątałam i małego nosić musiałam bo tak płakał ze nie mogłam go zostawić . Ani jednej czystej butelki ... muszę jeszcze dziś do sklepu pójść bo nie mam co zjeść .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Foxy to Ty sprzatalas??? Aj wes , no faceci to tragedia, moj to jak posprzata to po lebkach to co na wierzchu a polki czy cos to juz nie bo nie widac i tam to moze i zarosnac:/ ja czasem mysle ze jak mieszkalam sama to byl lad i pozadek i jakos sie nie syfilo tak bo wszustko na bieżąco bylo sprzatane a teraz wes to z Mala posiedz bo ma zly dzien i placze non stop to obiad zrob to sprzatni toz sie kurde bie rozerwiemy...
Foxy moze razwm zamieszkamy??to na zmiane chociaz bedziemy ogarniac :cool::cool2:

Pati chętnie [emoji23][emoji41] nawet lepiej by nam było bez nich haha zero stresu :p . Mój to jak sprząta to tylko aby wszystko wepchnąć gdzieś żeby widać nie było ...wgl jak taki stary chłop może rzucać papierki z cukierków za sofę ? Masakra !

A i najlepsza moja teściowa dziś ... „ czemu Ty się nie ruszasz tylko leżysz? I nie bierz tych leków na swędzenie bo masz się małym opiekować a nie być otumaniona , za moich czasów tego nie było ,kobieta ma być gospodarna i poświęcać się domowi „ jeblam i nie wstanę ..wyśmiałam ja prosto w ryj

reklama
Do góry