reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Dziewczyny mój ma chyba jakiś skok rozwojowy.wczoraj zasnął ok.21:30 i obudził się o 6 na mleko-8,5 godziny snu:). Zjadł niecałą butelkę i znów poszedł spać. Nie ma gorączki. Śpi dalej i uśmiecha się. Pewnie coś mu się śni :).ciekawe o której wstanie.
Wczoraj cały dzień mówił ba-ba i bło-bło;).
Właśnie się obudził...:)

Dobrze że lepiej z mężem. A z tymi siniakami podejdź do lekarza. Ja dzisiaj Artura zapisałam. Bo się nosiłem meczy, zatkany nos, kaszel, wodniste kupki, ciągle by spał ale śpi nie spokojnie więc się nie wysypia i on i ja.

Kasiek może po prostu wydłuża mu się czas spalania. I będzie przesypial noc tak jak u mnie.
Ja dzisiaj przez 15 sekund mówiłam rrrrrrrrrrrr... i on się cieszył i też próbował ale wychodziło pppplllllyyyy :D

Brawo Foxy!! Postraszyłaś go i dałaś do myślenia! To jest wasza pierwsza taka sytuacja, więc nie przekreślaj tak od razu! Może wkońcu pójdzie po rozum do głowy i znacznie interesować się rodziną ! Ale fakt uważaj, przyglądaj się jemu bo faktycznie może tylko tak robić do świętego spokoju. Nie daj sobie zamydlić oczu! Ja mojemu byłemu mężowi dałam 3 szanse! 4 już nie dostał, chociaż bardzo się starał i też płakał :D i ja teraz w związku z B. jestem mądrzejsza i bardziej doświadczona ;) Jak go kochasz to walcz o wasze małżeństwo! Musisz z nim teraz poważnie na spokojnie porozmawiać i wytłumaczyć czego od niego oczekujesz. Ale i ty powinnaś jego zapytać czego on oczekuje od Ciebie! Ja taką rozmowę z B. zaraz na początku przeprowadziłam!
Simi wstał dziś z gorączką :/ no i nie pojechałam do księdza w sprawie chrztu. Dostał syropy, pospał i gorączka przeszła. Dziś u nas w wiosce procesja, mam nadzieję, że nie będzie padać. Jutro termin u jubielera :)

A Leon wczoraj miał szczepienie a dziś zadowolon ;) mam nadzieję, że się nie zarazi od młodego :/ dziewczyny wczoraj myślałam, że uduszę Julię. Odstrzeliła się do szkoły jak stróż w Boże ciało. Bez podkoszulki, cienka bluzeczka tylko, skarpetki stopki, spodnie przed kostkę i buty też przed kostkę! No pół naga poprostu! Jak się pytam w jakim celu to mi walnęła tekstem, że taka moda i mam się nie czepiać! Nosz kur....ale, że churchla to już nie ważne. Wczoraj jej naszykowałam sama ciuchy na dziś. Rajsotpy w pakiecie. Rano myślałam, że zawału dostane! Założyła tylko rajsotpy u dłuższą bluzkę! Legionów już nie bo po co!

Foxy musisz byc czujna ale moze naprawde w koncu cos trafilo do glowy;)
Emol fajnie jak dzieciaki tak sie smieja u nas poczatki dopiero;)
Veronika musisz jakas fote zrobic jutro:cool2:
Kasieks jak ja zazdroszceeeee, to moje takie male marzenie zeby sie wyspac:cool2:
U nas dzis zimnoooo, dzis byla moja mama oczywiscie przywiozla pampersy cenny prezent;-) ;) i przywiozla Malej poduszke biedronke i jak to biedrona jest czerwona w czarne kropy i buzia jasna polozylam ja obok Malej a ta jakby po swojemu cos tam do niej gadala i reka machala -moze sie skarzyla :-p

reklama
Ehh dziewczyny jak nie urok to sraczka ... ale leki. Mi dadzą na swędzenie .i sprawdza siniaki bo jest ich już więcej :/
1510318685-7965fe7d8d1f56f1-aaaaaa.jpeg
nawet na plecach i brzuchu:/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry