reklama
kasieks
Fanka BB :)
Dziewczyny mój ma chyba jakiś skok rozwojowy.wczoraj zasnął ok.21:30 i obudził się o 6 na mleko-8,5 godziny snu. Zjadł niecałą butelkę i znów poszedł spać. Nie ma gorączki. Śpi dalej i uśmiecha się. Pewnie coś mu się śni .ciekawe o której wstanie.
Wczoraj cały dzień mówił ba-ba i bło-bło.
Właśnie się obudził...
Wczoraj cały dzień mówił ba-ba i bło-bło.
Właśnie się obudził...
Emol
Dobrze że lepiej z mężem. A z tymi siniakami podejdź do lekarza. Ja dzisiaj Artura zapisałam. Bo się nosiłem meczy, zatkany nos, kaszel, wodniste kupki, ciągle by spał ale śpi nie spokojnie więc się nie wysypia i on i ja.
Kasiek może po prostu wydłuża mu się czas spalania. I będzie przesypial noc tak jak u mnie.
Ja dzisiaj przez 15 sekund mówiłam rrrrrrrrrrrr... i on się cieszył i też próbował ale wychodziło pppplllllyyyy
Kasiek może po prostu wydłuża mu się czas spalania. I będzie przesypial noc tak jak u mnie.
Ja dzisiaj przez 15 sekund mówiłam rrrrrrrrrrrr... i on się cieszył i też próbował ale wychodziło pppplllllyyyy
Veronika_k
Brawo Foxy!! Postraszyłaś go i dałaś do myślenia! To jest wasza pierwsza taka sytuacja, więc nie przekreślaj tak od razu! Może wkońcu pójdzie po rozum do głowy i znacznie interesować się rodziną ! Ale fakt uważaj, przyglądaj się jemu bo faktycznie może tylko tak robić do świętego spokoju. Nie daj sobie zamydlić oczu! Ja mojemu byłemu mężowi dałam 3 szanse! 4 już nie dostał, chociaż bardzo się starał i też płakał i ja teraz w związku z B. jestem mądrzejsza i bardziej doświadczona Jak go kochasz to walcz o wasze małżeństwo! Musisz z nim teraz poważnie na spokojnie porozmawiać i wytłumaczyć czego od niego oczekujesz. Ale i ty powinnaś jego zapytać czego on oczekuje od Ciebie! Ja taką rozmowę z B. zaraz na początku przeprowadziłam!
Simi wstał dziś z gorączką :/ no i nie pojechałam do księdza w sprawie chrztu. Dostał syropy, pospał i gorączka przeszła. Dziś u nas w wiosce procesja, mam nadzieję, że nie będzie padać. Jutro termin u jubielera
Simi wstał dziś z gorączką :/ no i nie pojechałam do księdza w sprawie chrztu. Dostał syropy, pospał i gorączka przeszła. Dziś u nas w wiosce procesja, mam nadzieję, że nie będzie padać. Jutro termin u jubielera
Veronika_k
A Leon wczoraj miał szczepienie a dziś zadowolon mam nadzieję, że się nie zarazi od młodego :/ dziewczyny wczoraj myślałam, że uduszę Julię. Odstrzeliła się do szkoły jak stróż w Boże ciało. Bez podkoszulki, cienka bluzeczka tylko, skarpetki stopki, spodnie przed kostkę i buty też przed kostkę! No pół naga poprostu! Jak się pytam w jakim celu to mi walnęła tekstem, że taka moda i mam się nie czepiać! Nosz kur....ale, że churchla to już nie ważne. Wczoraj jej naszykowałam sama ciuchy na dziś. Rajsotpy w pakiecie. Rano myślałam, że zawału dostane! Założyła tylko rajsotpy u dłuższą bluzkę! Legionów już nie bo po co!
Veronika_k
Sory klawiatura sama zmienia wyrazy :/
Foxy musisz byc czujna ale moze naprawde w koncu cos trafilo do glowy
Emol fajnie jak dzieciaki tak sie smieja u nas poczatki dopiero
Veronika musisz jakas fote zrobic jutro
Kasieks jak ja zazdroszceeeee, to moje takie male marzenie zeby sie wyspac
U nas dzis zimnoooo, dzis byla moja mama oczywiscie przywiozla pampersy cenny prezent i przywiozla Malej poduszke biedronke i jak to biedrona jest czerwona w czarne kropy i buzia jasna polozylam ja obok Malej a ta jakby po swojemu cos tam do niej gadala i reka machala -moze sie skarzyla
Emol fajnie jak dzieciaki tak sie smieja u nas poczatki dopiero
Veronika musisz jakas fote zrobic jutro
Kasieks jak ja zazdroszceeeee, to moje takie male marzenie zeby sie wyspac
U nas dzis zimnoooo, dzis byla moja mama oczywiscie przywiozla pampersy cenny prezent i przywiozla Malej poduszke biedronke i jak to biedrona jest czerwona w czarne kropy i buzia jasna polozylam ja obok Malej a ta jakby po swojemu cos tam do niej gadala i reka machala -moze sie skarzyla
reklama
Podziel się: