reklama
Foxy_mama
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny jesteście kochane naprawdę xx. Veronika oj biedna mam nadzieje ze choroba szybko minie :* . A ja powiedziałam mu ze chce rozwodu a on prawie płacze. Ja mu powiedziałam ze mam w dupie jego łzy i żale i nie będę żyć z takim człowiekiem . Nie krzyczałam mówiłam spokojnie a on słuchał i nie wierzył . Nagle zadzwonił jego kolega uradowany i pyta jak tam i czy „stara” ryja darła bardzo, a mój mąż mu powiedział ze nie ma czasu gadać i siedzi taki zdołowany . Najgorsze jest to ze mi wcale nie przykro ...jeśli dojdzie do rozwodu to zamieszkam z ciocia narazie a później moja mama przyjedzie zająć się małym a ja wrócę do pracy Trochę to przykre ze nie mogę poprostu wychować swojego dziecka sama ale jeśli mam wybierać między dobra przyszłością i życiem małego jestem w stanie odejść i zacząć wszystko od nowa .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Foxy_mama
Teraz chodzi za mną jak cień ,ciagle pyta czy potrzebuje pomocy czy jestem głodna czy pościelic mi łóżko . Ale ja naprawdę już od niego jej nie chce . Bo skoro zawiódł w takim momencie to myśle ze nie można na nim polegać i przy najbliższej okazji zrobi to znow. . Mówię mu zawiodłam się na Tobie a on gada ale przeprosiłem cię ...ta i myśli ze zwykle przepraszam wymarze wszystko z pamięci . Narazie zostaje nie ugiętą i przemyśle cała sprawę .
kasieks
Veronika dużo zdrówka dla wszystkich i dużo siły. U mnie zaczęła się wymiana piecy gazowych na ciepłą wodę w kranie. Na razie drugi pion ale masakra.od 8 wierca i kuja. Hałas okropny.mały się boi.ledwo go uśpilam.nie ma jak iść na spacer bo leje.jeszcze jutro tak a u nas poniedziałek i wtorek ale mąż wziął wolne to będzie w domu a ja spieprzam do tesciowej
kasieks
Foxy brawo . Dobrze że wiesz czego chcesz i nie dasz sobą pomiatac. Małżeństwo to układ partnerski a nie pan i służąca. Ty dbasz o męża i dziecko a on powinien dbać o Was. Bardzo dobrze że tak mu powiedziałaś, może coś do niego dotrze i zrozumie. Powiedz mu że nie ważne są słowa tylko czyny i to nie na 1 dzień tylko powinien zrozumieć na czym polega rodzina.nie brał ślubu z kolegami tylko z Tobą.bycie z kimś na siłę dla dobra dziecka się nie sprawdza bo unieszczesliwia wszystkich.myślę że warto dać szansę i nie skreślić od razu małżeństwa tak żebyś nie miała sobie nic do zarzucenia że nie próbowałas,ale też nie daj sobie wejść na głowę. wymagaj i doceniaj go.będzie wiedział że warto się starac.jesteście młodym małżeństwem. ja bym jeszcze próbowała ale na swoich zasadach:* aha i dobrze że nie krzyczysz. Jak mówisz spokojnie to bardziej dociera bo widać że wszystko jest przemyślane a nie wykrzyczane w emocjach.tak jak napisała Pati,szkoda że nie jesteś bliżej ale jesteśmy z Tobą :* buziaki dla maluszka :*
reklama
Foxy_mama
A nawet spoko narazie wszystko robi jak trzeba a nawet więcej zobaczymy ile to potrwa . A mnie dalej tak skóra swedzi nie spałam cała noc i do tego pod skarpetami antyzakrzepowymi robią mi się siniaki :/
Moe wiem z jakiej okazji :/
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moe wiem z jakiej okazji :/
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: