reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Veronika mój 14 lat starszy. Ma 35 lat. Mój to mógłby w ogóle seksu nie uprawiać, dla niego to nie jest potrzebne.
Dzisiaj wrocil z pracy to chyba dotarło do niego co chciałam powiedzieć. Bo był miły i uczynny. I ja mam lepszy humor jak widzi że to nie tak ma wyglądać małżeństwo. Zobaczymy na jak długo.

Co to znaczy że jesteś za ładna? Może on ma kompleksy i boi się że Ci nie dorównuje. Faceci są dziwni. Brat męża ciągle wytykal żonie jej wysokie stanowisko w pracy.nie radził sobie że żona lepiej zarabia.teraz już są po rozwodzie. Trzeba rozmawiać ale nie można rezygnować z siebie bo facet się źle czuje. Jesteś śliczną dziewczyną i to powinno go mobilizować żeby o Ciebie zabiegać i dbać a nie wpedzac Cię w poczucie winy

Emol wiek nie ma znaczenia. Mój mąż ma 38 i ma ochotę codziennie. Nie kochamy się każdego dnia bo wiadomo dzieci,zmęczenie, itd. ale podchodzimy do siebie i okazujemy sobie że nadal się kochamy i pragniemy.wystarczy buziak, przytulanie czy sms.wydaje mi się że może to wynika z różnicy Waszych temperamentów.

Kuba jest bardzo spokojnym człowiekiem, ja trochę wybuchowa i emocjonalną. Lecz pod innymi względami, poglądami mamy podobnie (choć ja lubię mieć pozadek a mu obojetnie) Ale kiedyś dogadzalismy sobie pod względem seksu. Co 2 dni, miło i się starał, a od kiedy zaszlam w ciążę to jest gorzej, mam nadzieję że mu przejdzie ten "kryzys".
Dla mnie argument ze wg niego jestem za ładną to kurczę mogłeś się ze mną nie zenic? Wybrał młodą to trzeba stanąć na wysokości zadania.

Emol to widzę, że chyba czekają nas podobne tematy.. ja póki co nie narzekam bo tak jak Kasiek da buziaka,przytuli powie, że kocha itp. My obaj wybuchowi, obrazalscy itp itd ;) z godz temu awantura była ;) rzucałam w niego co mi się w ręce napatoczyło a on oddawał spowrotem...haha jak dwa czubki ale jeden drugiemu nie da se w kaszę dmuchać! A ty Emol jesteś w wieku mojego brata :) a tego, że za ładna jesteś też nie rozumiem :/ hmmm.. boi sie, że cię straci? To tym bardziej powinien o Ciebie zabiegać! E tam nie martw się! Przejdzie mu. Może jest zmęczony wieczorami i dlatego. Musicie porozmawiać.

A czy on był przy porodzie? Czytałam że niektórzy mężczyźni zmieniają się gdy kobieta zachodzi w ciążę lub po porodzie jeśli w nim uczestniczyli.są dwa powody:
1.widzą w kobiecie matkę ich dziecka i nie potrafią już tak swobodnie zachowywać się podczas seksu.no bo jesteś matką i niektorych rzeczy nie wypada
2.udział w porodzie był dla nich ciężkim przeżyciem. Ich kobieta rodziła, cierpiała i nie mogli pomóc. Niektórych to blokuje bo seks może się równać kolejnej ciąży i kolejnym bólem.
Problem tkwi w głowie faceta i jest do pokonania. Trzeba jednak podpytac co jest przyczyną żeby móc przez to przejść. Dobrze że jasno mówisz mu o swoich potrzebach. Zapytaj też jak on widzi sprawy seksu między Wami.

W koncu nadrobilam;)
Kasieks -Mala w domu duzo lepiej , jest taka kochana usmiecha sie , jestem zakochana po uszy w niej i tak ostatnio ogladalam w telewizji jak dziewczyny chyba w gimnazjum sie boija i sa gorsze od chlopakow to tak se pomyslalam ze jakby jakas franca moja coreczke dotknela to bym chyba nogi z d... powyrywala
Foxy_mama jestes dzielna ,ciesze sie ze juz sie lepiej czujesz!!
Emol co do sexu to u nas byl praktycznie codziennie a teraz jest rzadko ale to akurat moja wina i wiem ze musze troche nad tym popracowac ale moje wytlumaczenie jest takie ze ostatnio to padalam na pysk bo nakpierw ta nietolerancja i szpital pozbiej zapalenie pluc i szpital i bylam wykonczona, ale wczoraj w koncu cos sie ruszylo;)

reklama
Kasiek bardzo dobrze poród zniosil. Ale może... Być przyczyną. Dzisiaj w nocy się postarał.Miałam wrażenie jakby wpisał w Google (jak jakis 16 latek) jak Dac kobiecie orgazm. Hahaha. No ale podzialalo.
Veeonika na pewno bywa zmęczony, ale kiedyś też bywał. Może po rozmowie się zmieni, już na stałe.
Patiemma kurczę powiem dużo kg. Miałaś cukrzycę ciążowa? Ja książkowe 13 kg. I zostało 2,5 kg. Ale piersi większe, pupa wieksza...

Do góry