Wydaje mi sie ze poki jest mala to tak tego nie odczuwa ale cisgle ktos przylazi ktos sie drze wiec spanie to rarytas..Emol to mielscie chwile dla siebie ;p poswietowaliscie rocznice ? Tak racja ;p ale tak dziwnie ze poprzednie znosił dobrze dałam mu paracetamol i wkoncu po jakimś czasie sobie poszedł spać bez płaczu . Pati wspolczuje naprawdę nienawidzę szpitali po porodzie spędziłam 3dni gdzie wypuszczają wszystkich po 6h i myślałam ze oszaleje ciagle ktoś przychodził zero spokoju [emoji33] a jak mała to znosi ? Buziaki dla was x
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Oj jak my wychodzimy to najpierw musze Mala ogarnac pozniej na siebie cos zarzucic byle co zazwyczaj a on mowo zr juz gotowy jeżeli chodzi o romantyzm to pamieta o urodzinasz i prezent to zabral mnie na zakupy tylko jakos nic niemoge sobie znalrsc bo nie moge sie przyzsyczaic do aktualnej wagi:/ a i kwiatka dostslam tak jak mialam dola wiec jest bardzo mily
Veronika_k
Fanka BB :)
Oj dziewczyny na punkcie podłóg to nikt chyba takiego fioła nie ma ja jak ja! Wcześniej to podłogi i 3 razy na dzień myłam. Teraz przystopowałam bo nie ma kto tak brudzić i myje co 2-3 dzień. Do mnie jak przychodzą to ściągają buty, jednak mie wszyscy i czasami aż się gotuję. Niektórzy niemcy ściągają sami z siebie a niektórzy nie. Ale w Polsce było tak samo. Na moje jak się idzie w gosci to buty powinno się ściągać i tyle! Dywan mam tylko u Simiego w pokoju bo był nerwicy dostała jak by ktoś w butach wszszedł. A teściowa moja ma w salonie, korytarzu i kuchni kafle i ma w salonie dywany i też mówi, że na dywan w butach nie wchodzić
Foxy_mama
Veronika mam podobną obsesje podłogowa [emoji23] nic mnie tak nie wkurza jak piasek na panelach i klejąca podłoga w kuchni . Zmywam czasem 3-4 razy dzinnnie i wciąż wydaje mi się brudno [emoji33][emoji33][emoji23][emoji23] mojemu psu ciagle łapy wycieram tez ;p wariatka ze mnie
Foxy_mama
Alex wstaje co 2,5 h a usypianie trwa ponad godzinę ja nie wiem co z tym moim dzieciakiem się stało [emoji33][emoji22] jestem taka zmęczona ze ledwo na oczy patrze oczywiście mąż już sobie słodko spi ... a ja walczę z bezsennością dziecka ... czy wasze maleństwa tez tak machają rączkami nim zasną ? Mój to tak robi aż nie padnie ...
Veronika_k
Foxy mój to aż się czepie! W szczególności jak zobaczy B. albo jak wie, że go na ręce się weźmie. Ostatnio miał problem z zasypianiem w dzień i wieczorem. Teraz już jest ok. A w nocy budzi się raz i wcześnie rano. Pociągnie cyca poprzytula się i śpi dalej. Nawet jak go w nocy odkładam do łóżeczka i nie śpi to pogaworzy sobie i po paru minutach zaśnie bez problemu.
Emol
U mnie widać że Artur się cieszy jak po całym dniu tatę zobaczy i przed kąpielą. Wtedy sobie gadają, Artur się namacha rączkami i idzie do kąpieli i potem butla 150 ml i odkładam go do łóżeczka i wychodzę wychodzę z pokoju. Słyszę ze kilka min jeszcze się wierci aby się dobrze ułożyć do snu (po mamusi) i zasypia. Zajmuje mu to kilka min. A od kiedy daje mu butlę na noc a nie cycusia to pierwsze wstanie ma 6-7 a tak to mieliśmy ok4 i drugie o 7.
Wczoraj np. Już nie poszedł spać jak wstał o 7, ale dzisiaj wstał o 6, zjadł cycusia i jeszcze kimnelismy się do 9.30
Wczoraj np. Już nie poszedł spać jak wstał o 7, ale dzisiaj wstał o 6, zjadł cycusia i jeszcze kimnelismy się do 9.30
Veronika_k
Emol no to jak ja wprowadziłam butlę wieczorną spał ładnie całe nocki a teraz jakiś skok ma u budzi się jak wcześniej przy cycu.
reklama
Foxy_mama
Ale wam fajnie Alex ja sam zostaje to mega ryk , muszę leżeć z nim aż zaśnie [emoji33] teraz chyba ma skok bo naprawdę ciagle muszę być obok . A wcześniej to jak poszedł spać koło 19 to wstawał o 2 butla i tak do 7/8 spał , teraz to tragedia [emoji33]No i nie zjadł nigdy więcej niż 150 ml najczęściej 120 ale przybiera
Podziel się: