reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Emol to mielscie chwile dla siebie ;p poswietowaliscie rocznice ? Tak racja ;p ale tak dziwnie ze poprzednie znosił dobrze :) dałam mu paracetamol i wkoncu po jakimś czasie sobie poszedł spać bez płaczu . Pati wspolczuje naprawdę nienawidzę szpitali :o po porodzie spędziłam 3dni gdzie wypuszczają wszystkich po 6h i myślałam ze oszaleje ciagle ktoś przychodził zero spokoju [emoji33] a jak mała to znosi ? Buziaki dla was x

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wydaje mi sie ze poki jest mala to tak tego nie odczuwa ale cisgle ktos przylazi ktos sie drze wiec spanie to rarytas..

reklama
Oj jak my wychodzimy to najpierw musze Mala ogarnac pozniej na siebie cos zarzucic byle co zazwyczaj a on mowo zr juz gotowy;) jeżeli chodzi o romantyzm to pamieta o urodzinasz i prezent to zabral mnie na zakupy ;) tylko jakos nic niemoge sobie znalrsc bo nie moge sie przyzsyczaic do aktualnej wagi:/ a i kwiatka dostslam tak jak mialam dola wiec jest bardzo mily;)

Kupiliśmy sofę :p ale jakoś jestem niezadowolona bo jest nie ustawna i nie podoba mi się mój salon teraz ...mam nadzieje ze jakoś się poustawia tutaj

Oj dziewczyny na punkcie podłóg to nikt chyba takiego fioła nie ma ja jak ja! Wcześniej to podłogi i 3 razy na dzień myłam. Teraz przystopowałam bo nie ma kto tak brudzić i myje co 2-3 dzień. Do mnie jak przychodzą to ściągają buty, jednak mie wszyscy i czasami aż się gotuję. Niektórzy niemcy ściągają sami z siebie a niektórzy nie. Ale w Polsce było tak samo. Na moje jak się idzie w gosci to buty powinno się ściągać i tyle! Dywan mam tylko u Simiego w pokoju bo był nerwicy dostała jak by ktoś w butach wszszedł. A teściowa moja ma w salonie, korytarzu i kuchni kafle i ma w salonie dywany i też mówi, że na dywan w butach nie wchodzić ;)

Veronika mam podobną obsesje podłogowa [emoji23] nic mnie tak nie wkurza jak piasek na panelach i klejąca podłoga w kuchni . Zmywam czasem 3-4 razy dzinnnie i wciąż wydaje mi się brudno [emoji33][emoji33][emoji23][emoji23] mojemu psu ciagle łapy wycieram tez ;p wariatka ze mnie

Alex wstaje co 2,5 h a usypianie trwa ponad godzinę ja nie wiem co z tym moim dzieciakiem się stało [emoji33][emoji22] jestem taka zmęczona ze ledwo na oczy patrze oczywiście mąż już sobie słodko spi ... a ja walczę z bezsennością dziecka ... czy wasze maleństwa tez tak machają rączkami nim zasną ? Mój to tak robi aż nie padnie ...

Foxy mój to aż się czepie! W szczególności jak zobaczy B. albo jak wie, że go na ręce się weźmie. Ostatnio miał problem z zasypianiem w dzień i wieczorem. Teraz już jest ok. A w nocy budzi się raz i wcześnie rano. Pociągnie cyca poprzytula się i śpi dalej. Nawet jak go w nocy odkładam do łóżeczka i nie śpi to pogaworzy sobie i po paru minutach zaśnie bez problemu.

U mnie widać że Artur się cieszy jak po całym dniu tatę zobaczy i przed kąpielą. Wtedy sobie gadają, Artur się namacha rączkami i idzie do kąpieli i potem butla 150 ml i odkładam go do łóżeczka i wychodzę wychodzę z pokoju. Słyszę ze kilka min jeszcze się wierci aby się dobrze ułożyć do snu (po mamusi) i zasypia. Zajmuje mu to kilka min. A od kiedy daje mu butlę na noc a nie cycusia to pierwsze wstanie ma 6-7 a tak to mieliśmy ok4 i drugie o 7.
Wczoraj np. Już nie poszedł spać jak wstał o 7, ale dzisiaj wstał o 6, zjadł cycusia i jeszcze kimnelismy się do 9.30:)

reklama
Ale wam fajnie :p Alex ja sam zostaje to mega ryk , muszę leżeć z nim aż zaśnie [emoji33] teraz chyba ma skok bo naprawdę ciagle muszę być obok . A wcześniej to jak poszedł spać koło 19 to wstawał o 2 butla i tak do 7/8 spał , teraz to tragedia [emoji33]No i nie zjadł nigdy więcej niż 150 ml najczęściej 120 ale przybiera

Do góry