reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Haha dobry plan :D kasiek nie wiem czy by nie poszli to są idioci [emoji23][emoji23][emoji23][emoji1591]ale racja muszę powiedzieć co myśle :) was tez wkurzają ludzie co łażą w butach czy tylko ja mam takie obsesje [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
A propo romantyzmu.mój ma zero totalne.jak mam urodziny to muszę wcześniej przypomnieć to kupi torta i kwiatka.nic sam z siebie. Ale chyba wolę takiego niż jakby miał ciągle za mną latac i dupe zawracać. Jak romantyzmu za dużo to też niedobrze;)

A co do chodzeniu w butach po domu. Jestem przeciwniczka. Dodatkowy syf. Ciekawa jestem czy u siebie z butami to i do łóżka idą spać

reklama
No jedziemy ale pokłóceni , bo chciałam się wyszykować chociaż raz na spokojnie to kuwa łaził za mną z małym na rękach jak za karę ... i ciagle sapał i marudził jak panienka ze on taki ciężki [emoji57]wielki chłop na silownie chodzi s 7 kilo go przerosło ...wkurw...się zabralam go i jadę jak zawsze byle jak ubrana na szybko.
A najlepsze było to "przebrałes mu pampersa ?" I jego odpowiedz "a powiedziałaś ?!" No cycki opadają

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry