Hej dziewczyny! Dzisiaj idę do przedszkola z Simim latarnie robić na św Marcina( u nas idzie się przez wioskę wieczorem z latarniami) i Leon zostaje z teściową. Na szczęście przedszkole w tej samej wiosce co oni mieszkają
nie chcę go brać w te siedlisko zarazków bo jeszcze trochę ma katarek! PatiEmma głowa do góry! Najważniejsze, że przyczyna znaleziona! To właśnie ta polska służba zdrowia,jak nie pójdziesz prywatnie to nic nie znajdą :/ U nas ma być dziś ostatni dzień ciepła i od jutra deszcze
Każda z nas coś tu ma. Mi zdiagnozowali przed ciążą reumatyzm i z kręgosłupem jeździłam co 3 miesiące do profesora kręglarza. W ciąży było wszystko ok, nic nie bolało a teraz znowu się odzywa. Mały już trochę waży i jak go trzymam to mnie ręce bolą :/ Tabletek na razie nie biorę bo jeszcze karmię. Ale jak go całkiem odstawię od cyca to muszę się przejść do lekarza bo cuś w kolanie mnie pobolewa a mowiała doktor, że to od reumatyzmu. Masakra. Póki co ratuję się szynami na ręce co B. zrobił ale to dużo nie pomaga :/