A do jakiej szkoly chodzisz jak mozna wiedziec?Ja jestem znana z tych co powie prawdę prosto w oczy i nie bawię się ze kogoś urazie. Przynajmniej Mam wokół siebie znajomych którzy mnie tolerują a ja ich co do rodziny to bym powiedziała ze nie chcesz ich u siebie w domu bo co chwilę znikają rzeczy i nie potrafią się w gościach zachować, a jak mu stopy śmierdzą to niech ściąga skarpetki i ma iść umyć stopy. A od męża bym więcej wymagała, żeby pogadal z bratem w prost. A teściowa to powinna być ostatnia osoba która się wtrąca w wasze życie.
Ja dzisiaj zrobiłam makaron, bo mi jeszcze zostało mielonego z wczoraj.
W ten weekend idę do szkoły, mężowi się nie chce przyjeżdżać z młodym na karmienie bo mam 8-15.15 tylko szkoda że godzina w jedną i godzina w drugą stronę muszę dojechać więc na pewno tyle czasu bez karmienia nie dam rady. Na prawdę czasami wolałabym nie mieć tego mleka w cyckach bo jak na razie to dużo z tym zachodu.
reklama
Veronika_k
Fanka BB :)
Ej dziewczyny wiecie co? Do września miałam normalny okres a teraz nic! Bolał mnie brzuch w zeszłym tyg i myślałam,ze dostanę bo był nawet czas a tu nic do tej pory! Hmmm ciekawe czemu? 2 miesiące po połogu normalne, w tym 2 okresy w jednym miesiącu a teraz taka heca. Też tak macie/miałyście??
Veronika_k
Kasiek nawet nie musi w termos bo mleko odciągnięte może stać w temperaturze pokojowej do 8h
Veronika_k
Emol no ja przed chwilą też się śmiałam, że może wciąży jestem! Jego reakcja niesmowita ;D
Veronika_k
Ooo finanse i zarządzanie właśnie zaczął studiować mój brat A ja w tym roku albo początek następnego kurs z certyfikatem i za 2 lata też idę na studia ale myślę nad ergoterapią bo B. nie może nikogo znaleźć i tak planujemy razem prowadzić ale zobaczymy jak to będzie
kasieks
To tym bardziej można spróbować odciągnąćKasiek nawet nie musi w termos bo mleko odciągnięte może stać w temperaturze pokojowej do 8h
reklama
kasieks
Ja też jestem ciekawa co to,bo też nie słyszałam nic na ten tematVeronika a co to jest ergoterapia? Pierwszy raz słyszę. Ile masz lat jeśli mogę wiedziec?
Podziel się: