reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Moja Mala dzisiaj caly czas mimo dostania butelki jakby szukala cyca i co wezme na raczki zeby nakarmic to ona buzia po koszulce w poszukiwaniu

Kasieks super ze masz chlopczyka i dziewczynke zawsze chcialam miec tak;) a co bedzie zobaczymy...;)
Dzięki:). Ja chciałam trójkę ale ze względu na mój wiek pewnie zostanę przy dwójce bo nie zdążę się zdecydować na kolejne :p.teraz chciałam drugą córkę a wyszedł synek i za nic bym go nie zamieniła.cała się rozpływam gdy się do mnie uśmiecha:-D

Co porabiacie
? Ja właśnie upiekłam ciasto szpinakowe :D
1507653415-aaaaaa.jpeg

Ps przód już zaatakowany przez męża [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Narazie na dwa dni ,no ale dzis byla jakby spokojniejsza i nie prezyla sie tak , wiec to prwnie od mojego mleka tak zle sie czula:( jeszcze zobaczymy ale cos czuje ze prwnie bede musiala

reklama
O boshee zjadlabym z woelka checia takie;) choc wstyd sie przyznac jak sie dowiedzialam ze mam przez dwa dni nie karmic cycusiem to odrazu na kebaba pojechalam o tabliczke czekolady wcisnelam , bo tak eliminowalam produktu po ktorych moze sie moja Niunia zle czuc ze prawie nic nie zostalo i tak ze smutkiem po cycuviu wygral glod

Do góry