reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Ja też nie patrzylam:baffled:.położna na ostatniej wizycie powiedziała że zostały jeszcze 2 szwy wewnętrzne więc później zagladnelam i wszystko wygląda normalnie :).tylko ciągle muszę zakładać podpaski bo nadal mam krwawienia.mogłoby się to już skonczyc.jeśli to będzie trwało do 6 tygodnia to chyba padnę :o

reklama
Ja mam termin z om na 5.07 a usg 8.07. Na razie mam trochę skurczykow nieregularnych i nie bolą jakoś bardzo, tak jak na miesiaczke. Ale wczoraj czop wyszedł więc tylko czekamy aby mały wyszedl.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny! Jak zwykle nadrabiam! Kawoszka wkońcu się doczekałaś! Gratuluję! U nas też wszystko dobrze! Mały je,śpi i robi kupy :) Karmię piersią co 3-4 godz, w nocy też! Przybiera bardzo szybko na wadze,już przekroczył urodzeniową! Aż położna się zdziwiła! Muszę się 2 razy dziennie doić bo zanim mały się obudzi na jedzenie rozsadza mi cyce! Wiem,że przez odciąganie pobudzam bardziej laktacje ale co mam chodzić z bolącymi cycami? Położna mi nie poleciła odciągać ale jej nie słucham :p Mały ma dziś 8 dni, chyba za nie długo mi się skończy połóg! Macica elegancko się już obkurczyła,krawienie delikatne,nic nie boli,żyć nie umierać! A co do pasa poporodowego- mam ale jeszcze nie zakładałam! Brzucha mi już dużo nie zostało! Mówią,że jak się karmi to dziecko też wyciąga! Oczywiście jem wszystko! Oprócz brokuła,kalafiora i fasolki! Było na obiad w szpitalu i małego bolał brzuszek! Pozdrawiam was wszystkie z maleństwami! :*

Veronika k z jakiej firmy masz ten pas poporodowy. Kupiłaś go już po ciąży?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam termin z om na 5.07 a usg 8.07. Na razie mam trochę skurczykow nieregularnych i nie bolą jakoś bardzo, tak jak na miesiaczke. Ale wczoraj czop wyszedł więc tylko czekamy aby mały wyszedl.

To trzymamy kciuki żeby szybciutko poszło :)

Kasieks nadal jestem w dwupaku, ale dzisiaj zaczynam się przeczyszczac więc idzie w dobrą stronę ;)

Veronika to super ze wszystko się u Ciebie układa :) malutki rośnie [emoji1320][emoji16] . Ja od niedzieli mam problem ze spaniem [emoji33] mały ciagle marudzi a ja nie wiem czemu [emoji854] jedynie dźwięk suszarki pozwala mu zasnąć [emoji205] właśnie zamówiłam mu szumisia na necie zobaczymy czy spodoba mu się ;p . A jak tam wasze maleństwa dziewczyny ?[emoji7][emoji7]
A No i przybrał na wadze wazy równe 4kg ;p aż strach co będzie dalej [emoji23][emoji23][emoji23] ręce zdrętwiałe będą ah będą [emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Wszystkie dwupaki głowa do góry.niedługo będziecie tulić swoje dzieciaczki :-D.Mój miał dziś pierwszą wizytę u pediatry. Wszystko ok.rośnie jak na drożdżach. Ze spaniem różnie.czasem 5 godzin a czasem 2.ciekawe ile czasu potrzeba żeby to się jakoś uregulowalo:confused:.1-2 razy na dobę marudzi a ja nie wiem o co mu chodzi :oo:.mąż mówi że przydałaby się instrukcja albo żeby mały miał jakiś wyświetlacz na którym byłoby narysowane co jest potrzebne dziecku;):D

Do góry