reklama
Poranna_burza
Fanka BB :)
Emol - miałam iść na kolejną podyplomowe, ale nie, nie, nie. To już nie ma moje nerwy chociaż pewnie mnie wyślą z pracy jeszcze. Zobaczymy
3 godziny u fryzjera, a mąż stwierdził, że nie ma różnicy tylko włosy mi wyprostowali. Z natury mam kręcone ach Ci faceci.
3 godziny u fryzjera, a mąż stwierdził, że nie ma różnicy tylko włosy mi wyprostowali. Z natury mam kręcone ach Ci faceci.
Veronika_k
Hejka dziewczyny! Jak ja dziś się czuję do dupy. Jeszcze z łóżka nie wstałam i chyba dziś nie wstanę. Dobrze,że mąż w domu to mam okazję. Jutro już trzeba będzie wszystko samemu robić obojętnie jak się będę czuła. Nie mogę jeść,nie dobrze mi a jak wstanę to kręci mi się w glowie. Mam nadzieję,że to dziś tak tylko jest a od jutra już lepiej. Kurde wczoraj wszystko normalnie było a dziś tak ujowo :/
Leon kolejną całą nockę przespał. Dziś poszedł na drzemkę o 10 i wstał o 12.30. U nas dziś też paskudna pogoda. Leje niesamowicie. Pogoda łóżkowa
Leon kolejną całą nockę przespał. Dziś poszedł na drzemkę o 10 i wstał o 12.30. U nas dziś też paskudna pogoda. Leje niesamowicie. Pogoda łóżkowa
Poranna_burza
Hey dziewczyny! U nas już po komunii. Nie mam nawet żadnej fotki bo cały czas byłam zajęta. Było fajnie Tymek cały czas ładnie się bawił z nami, z dziadkami albo reszta rodziny. Nie spał cały dzień. Położyłam go po 18.00 i śpi dalej. Oczywiście było mnóstwo pobudek na jedzenie, ale co tam. Zostajemy u rodziców do jutra. Mąż wczoraj pojechał bo nie wziął identifikatora do pracy i służbowego telefonu. Miał wolność
Veronika_k
A ja właśnie czekam na pociąg. Mały marudzi bo spać już mu się chce. Dziś jest lepiej jak wczoraj ale i tak nic mi się nie chce :/ Byłam w piekarni i zjadłam bułkę że serem a Leon suchą bułę i od razu lepiej. Dziś chociaż mogę jeść bo wczoraj to prawie nic nie zjadłam. Nie mogę jeść ciemnego chleba bo mam zgagę po nim,wgl po niemieckim chlebie mam zgagę bo są kwaśne i zostają mi tylko normalne bułki. Pojadę do domu to mały dostanie flachę i pójdzie spać a ja poodkurzam. Jak dobrze,że dokładnie w sobotę posprzątałam miało być u nas 26 stopni ale póki co pochmurno i chłodno. Dla mnie lepiej. Lubię ciepło ale nie mega upały.
Veronika_k
Leona jak położyłam i zasnął po 11 tak wstał po 14! Teraz zjadł obiadek i się bawi. No u nas też 20 stopni i zachmurzone ale jest ok! Nie pada,mówię,że wczoraj cały dzień się dość wypadało. Głowa mnie całe po południe bolała. Wzięłam paracetamol i trochę przechodzi. Później tylko muszę usmażyć piersi do sałatki dla męża.
reklama
Kawoszka81
Hej dziewczyny
Nie mam powiadomień i z głowy mi wyleciało zaglądanie tutaj [emoji52]
Nie mam powiadomień i z głowy mi wyleciało zaglądanie tutaj [emoji52]
Podziel się: