reklama
kasieks
Fanka BB :)
Wyjazd sobotni całkiem ok.wprawdzie mąż zniknął na chwilę pojeździć motorem ale dużo mi pomagał przy małym. Chyba dlatego że przed samym wyjściem palnełam mu kazanie.dziś byliśmy u tesciow na obiedzie.dziadek w końcu się odważył wziąść małego na ręce i trochę z nim pochodził.później pojechałam do sklepu po firanki.jutro muszę dokupić jeszcze jedną i kosz na pranie.ogólnie mam sprzątanie w planach
kasieks
Skóra małego tak sobie.jest tego dziadostwa trochę więcej ale dużo mniej zaczerwienione.używamy latopic emulsje do kąpieli i drugą do smarowania.
Dominik do tej pory przewracal się z pleców na bok i z powrotem a dziś pierwszy raz obrócił się na brzuszek! teraz muszę go pilnować żeby mi nie spadł z łóżka jak się będzie wiercił.
Dominik do tej pory przewracal się z pleców na bok i z powrotem a dziś pierwszy raz obrócił się na brzuszek! teraz muszę go pilnować żeby mi nie spadł z łóżka jak się będzie wiercił.
Foxy_mama
Emol fajnie a
Jesteście bardzo podobni ??Kasieks gratulacje dla Dominisia [emoji7] super ze weekend się udał ) a jakie firanki kupiłaś ? Ja szukam inspiracji do salonu [emoji16]dzięki wam ogólnie dziewczyny za słowa wsparcia miło jest gdy ktoś trzyma moja stronę [emoji173]️ mój mąż nawet spoko skacze wokół mnie bardzo nie wiem może popisówka przed mama a może liczy na szybki numerek skoro teściowa może bawić małego haha a tu proszę
Państwa zonk! Mam okres hahhaha cóż za przykra niespodzianka . Ogólnie mały mi zasypia po kąpieli odrazu dziś nawet wstał dopiero o 7 rano jeść, ale oczywiście tego wieczoru był mega płacz , i wrzaski a babka skakała wokół niego i było jeszcze gorzej ...dopiero w wózku zasnął myśle ze za dużo emocji jak dla niego .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jesteście bardzo podobni ??Kasieks gratulacje dla Dominisia [emoji7] super ze weekend się udał ) a jakie firanki kupiłaś ? Ja szukam inspiracji do salonu [emoji16]dzięki wam ogólnie dziewczyny za słowa wsparcia miło jest gdy ktoś trzyma moja stronę [emoji173]️ mój mąż nawet spoko skacze wokół mnie bardzo nie wiem może popisówka przed mama a może liczy na szybki numerek skoro teściowa może bawić małego haha a tu proszę
Państwa zonk! Mam okres hahhaha cóż za przykra niespodzianka . Ogólnie mały mi zasypia po kąpieli odrazu dziś nawet wstał dopiero o 7 rano jeść, ale oczywiście tego wieczoru był mega płacz , i wrzaski a babka skakała wokół niego i było jeszcze gorzej ...dopiero w wózku zasnął myśle ze za dużo emocji jak dla niego .
Foxy_mama
Dziewczyny krew mnie zaleje zaraz ze złości ! W domu mam ponad 20 stopni i rozebrałam trochę małego bo aż mokry jest przychodzę on znów ubrany , wiec go rozebrałam i oczywiście znów to samo ! Zwróciłam uwagę ze mu za ciepło to ta pojebana baba mi powiedziała ze wyziębiam dziecko i dlatego tak płacze... wgl nie daje mi dziecka
Dotknąć wyrywa mi z rak prawie [emoji33] nie wiem już jak z nią postępować naprawdę ...ja go karmie ona butle mi wyrywa No bez przesady ! Rozumiem pomoc i opieke ale nie Kuzwa narzucanie i wręcz wyrwanie ona chyba ma coś z głowa ?? A oczywiście mały jest marudny bo widzę ze go meczy to ciagle gadanie do babci i pokazywanie "sztuczek" ... typu przekręć się na bok itd zaraz oszaleje pomocy
Dotknąć wyrywa mi z rak prawie [emoji33] nie wiem już jak z nią postępować naprawdę ...ja go karmie ona butle mi wyrywa No bez przesady ! Rozumiem pomoc i opieke ale nie Kuzwa narzucanie i wręcz wyrwanie ona chyba ma coś z głowa ?? A oczywiście mały jest marudny bo widzę ze go meczy to ciagle gadanie do babci i pokazywanie "sztuczek" ... typu przekręć się na bok itd zaraz oszaleje pomocy
kasieks
Jak masz możliwość to spakuj małemu torbę (mleko, pieluszki,itp.) I wychodz na spacery albo do sklepu.trochę odpoczniesz psychicznie jak jej nie będziesz widzieć. Ja bym jej centralnie powiedziała że Ty jesteś mamą a nie ona i Ty decydujesz jak go ubrać, kiedy ma spać i jeść. Możesz też porozmawiać ze swoim partnerem.jeśli on się postawi mamie to jest szansa że przystopuje.i rób to co uważasz. Jeśli Ci zabiera butelkę to głośno jej powiedz żeby Ci nie przeszkadzała w karmieniu.jeśli go ubiera niepotrzebnie to powiedz że lekarz zabronił przegrzewac.jeśli go budzi to weź małego do innego pokoju i zamknij drzwi.zawsze można coś zrobić. Reaguj od razu bo wejdzie Ci na głowę i będzie jeszcze gorzej.Ty jesteś mamą i nie daj sobie tego odebrać jakiejś psychicznej babie.Głowa do góry i nie daj się.a jak się obrazi to jej problem. Może będzie rzadziej przyjeżdżać
reklama
Foxy_mama
Właśnie u niej najgorsze jest to ze się nie obraza tylko udaje ze nie słyszy a ja gadam jak do słupa soli ...nigdy nie spotkałam się z takim kims naprawdę . Pogadałam z mężem i przystopował jej zachowanie a ja małego karmie w sypialni i zamykam drzwi ...byle do. Niedzieli !
Podziel się: