Foxy_mama
Fanka BB :)
Kasieks powiem Ci ze całkiem spoko rzecz ale mimo wszystko mało używam chyba lepiej było by gdybym miała od samego początku gdy mały wstawał częściej w nocy, teraz wstaje raz a w dzień nie muszę szybko robić bo czeka grzecznie wiec chyba w moim przypadku to zbędny złom kolejny do kolekcji haha . Emol [emoji8] nie jesteś przewrażliwiona ! To w jaki sposób on myśli jest mega egoistyczne nie wiem co się dzieje z tymi facetami ! Przecież kobieta potrzebuje wsparcia ,ja wiem ze siedzimy w domu i zajmujemy się dziećmi ale jest to gorsza opcja ni z ich praca ...bo od nich nikt nie wymaga niczego myśląc "bo on był w pracy i jest zmęczony " a to ze my zajmujemy się maluchami całe dnie i noce plus obowiązki w domu i nie mamy dnia wolnego co najwyżej kilka godzin w których maleństwo zasypia jednak wtedy zamiast sobie poleżeć i pooglądać filmy robi się rzeczy które musza być ogarnięte i później dziecko wstaje i znów trzeba się zająć mimo mega zmęczenia a kogo to obchodzi ? Jesteś matka ... i jeszcze najlepiej usłyszeć słowa ze jesteś nieszczęśliwa z tego powodu ... a to nie chodzi o to bo przecież dla każdej z nas dziecko
Jest skarbem tylko tez potrzebujemy zrozumienia i pomocy nawet takiej małej ...U nas jutro przeprowadzka będzie zajebiscie zapewne ... kuzynka ma chwile popilnowac Alexa wiec
Zapewne będę zapierniczac na pełnych obrotach by jak najszybciej ogarnąć wszystko,a później moj P.
Zmęczony padnie na sofie a ja będę musiała ogarnąć małego/siebie/psa i pewnie znów pójdę
Spać późno w nocy . Do tego teście odrazu zwalają mi się na głowę
I będą wkurwiac dodatkowo ...na szczęście za tydzień jadą do domu bo jeszcze
Kilka dni ich wizyty i doszło by do morderstwa [emoji23][emoji23][emoji23] ale się rozpisałam [emoji41][emoji51]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jest skarbem tylko tez potrzebujemy zrozumienia i pomocy nawet takiej małej ...U nas jutro przeprowadzka będzie zajebiscie zapewne ... kuzynka ma chwile popilnowac Alexa wiec
Zapewne będę zapierniczac na pełnych obrotach by jak najszybciej ogarnąć wszystko,a później moj P.
Zmęczony padnie na sofie a ja będę musiała ogarnąć małego/siebie/psa i pewnie znów pójdę
Spać późno w nocy . Do tego teście odrazu zwalają mi się na głowę
I będą wkurwiac dodatkowo ...na szczęście za tydzień jadą do domu bo jeszcze
Kilka dni ich wizyty i doszło by do morderstwa [emoji23][emoji23][emoji23] ale się rozpisałam [emoji41][emoji51]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom