reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wakacje!!!!wczasy!!!!ferie!!!

Dziunka właśnie do Władka to ja od kilku lat jeździłam i juz po 1 mi się przejadł a po 2 tam mnóstwo ludzi. Chyba stawiam na Krynicę, pewnie i tak do Dębek wpadniemy zeby na przyszłosc zobaczyc.

Dziewczynki oglądałyscie moze pogodę długoterminową? bo ja kompletnie czasu na wiadomosci nie mam i nie wiem co i jak, no chyba ze na necie zerknę.

reklama
Ula nie wiem jaka moze byc pogoda :/ ja nie wierzę w te długoterminowe prognozy . Wydaje mi sie , ze jak jzu najdziesz kwatere to nie ma sie co ogladac :)

Ula nie wiem jaka moze byc pogoda :/ ja nie wierzę w te długoterminowe prognozy . Wydaje mi sie , ze jak jzu najdziesz kwatere to nie ma sie co ogladac :)

ja też uważam że te prognozy to jest bzdura i w ogole nie ma co się sugerować. Prawdę mówiac ani razu nie sprawdziłam prognoz na naszy wyjazd :). Moja siostra przedwczoraj co godzinę sparwdzała i co godzinę była inna :)

No nic zaczynam poszukiwania od dzis :) Krynica :)
Jedziemy na najmniej 8 dni do 14 :) dziś maz mnie poinformował ze bedziemy mieli zwrot ok 40-50% :) cieszę sie jak głupia bo mozna drozszej kwatery szukac albo jechac nawet na 14 dni :)

od tescia z pracy, mimo ze juz nie pracuje ale nalezy mu się co roku refundacja na wczasy :) musimy wziąc fakturę :)

Obejrzalam prognozy długoterminowe i cały lipiec bedzie piękny :)

reklama
Do góry