reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wakacje!!!!wczasy!!!!ferie!!!

reklama
Dzięki dziewczyny :)

Dziunka dziękuję za zaproszenie :) jak będzie jak, skorzystam na 100%

ale właśnie jak bym byla w dębkach to byłoby blisko do Was, od Krynicy to kawałek drogi :( Dziunka do Ciebie to 120 km :( do Marty blizej :)
Dziunka zachęć mnie na Dębki :)

Ja juz kołomyja dostałam, w sumie trzeba byłoby cos zarezerwowoac, a wszędzie wolne jak juz tylko po 2-3 dni :( a jak pogoda nie wypali i bedzie tydzien lało :(

Może dobrze bo jeszcze by do pojechał kupić betoniarke a potem w niej nas pokręcić :))) Pokaże Wam jak mój wyglada jak wypije :)))

hahaha, zajebiste ;) czapeczka mi sie od razu rzucila w oczy :tak:

ja tez chce nad morze i tez chce sie z Wami spotkac ;)

My kurde juz nie wiemy gdzie jechac, nic nie jest zarezerwowane, jak tak dalej pojdzie to polecimy do Polski do rodzinki :/ a ja chce gdzies sie wyrwac, musze dzisiaj z moim pogadac, nie ma zlituj sie ;)

Dzięki dziewczyny :)

Dziunka dziękuję za zaproszenie :) jak będzie jak, skorzystam na 100%

ale właśnie jak bym byla w dębkach to byłoby blisko do Was, od Krynicy to kawałek drogi :( Dziunka do Ciebie to 120 km :( do Marty blizej :)
Dziunka zachęć mnie na Dębki :)

Ja juz kołomyja dostałam, w sumie trzeba byłoby cos zarezerwowoac, a wszędzie wolne jak juz tylko po 2-3 dni :( a jak pogoda nie wypali i bedzie tydzien lało :(

Ula pogody nad morzem moim zdaniem nie da się przewidzieć planując wakacje, dlatego trzeba być nastawionym, że może także lać iw ybrać takie miejsce gdzie w razie czego bedzie co robić.
Mój kolega był w dąbkach 2 lata temu jak właśnie lało i szczerze mówić mówił ze była masakra bo poza ping-pingiem pod dachem totalnie nie było co ze sobą zrobić. Ja jakoś lubię Trójmiasto, wiec myślę, ze nawet jak będzie padało coś sobie wymyślimy do roboty :)

Agrafka są Dabki i Dębki :) Dąbki to wioska zabita deskami, z jednym sklepem itd, moja mama byla tam w sanatorium z wnukiem i wynudzila się przeokrutnie, nawet basen zamykają na umarły sezon :)

właśnie dla mnie tez plusem jest ze jest blizej, do krynicy mamy 350 km a do Dębek 480 km a ja boję sie o podróż ;/
ale kolezanka teraz jest i nie moze nachwalic się Dębek i plazy :) a w Krynicy tez taka piękna hehehehe?

Marta tylko nie pisz ze Antek juz spi ;p bo mój Oli na dworzu jeszcze od 17 ;p

reklama
Ula piszę juz po raz kolejny , ze ja tam tylko na plaże jezdze. Co prawda do dwóch miescinek dalej , ale to rzut kamieniem. W ciagu tygodnie 300 m.do najblizszego parawanu , cisza , spokój , duży las .
Antek śpi :)

Do góry