reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wakacje!!!!wczasy!!!!ferie!!!

reklama
A może po drodze do Dziunki na kawę? Mieszkam 30 km od Karwii:tak:

Wszystko zalezy od kierowcy :-) będe go męczyć ile się da:-) takiej okazji nie mogę zmarnować :-)
znasz jakieś tanie noclegi ??gdziekolwiek nie chodzi o luksusy aby się przespać :-)pytam jakby nam nie wypaliło tamto...

Agrafka z atrakcji nadmorskich to polecam jeszcze rejs tramwajem wodnym do Helu/Jastarni. Dziś dowiedziałam sie , ze w Sopocie otworzyli akwarium z róznego rodzaju rybami itp. Dodatkowo super sciezka rowerowa od Gynia po Gdańsk przez Sopot.

16 i 17 beda kolejne zawody konne w Sopocie :)

Słuchajcie Pomorzanko-Kaszubianki jaki ośrodek polecacie dla matki z 2 wymagających dzieci ;-) chodzi mi, żeby był w ośrodku dość spory plac zabaw i miał jeszcze jakiś pokój zabaw w razie niepogody. Niestety moje mają wymagania ;-) , by wylatać się.

W Funce byłam dawno, dawno temu.... cholewcia 89 czy 90.... pamiętam saunę, która mnie parzyła w przełyk i ogólne zniechęcenie do sauny po tej przygodzie, rowery wodne i pływanie jakimś stateczkiem. Poza tym integrowaliśmy się szkołą;-)

I zdanie "Jeden czerpak, dwa pagaje" tak mi to weszło w głowę, że szok :-D

ooo kochana to ty nic nie wiiesz.... bo tam się bardzo zmieniło
Ja tylko ze slyszenia tez wiem, bo sama jeździłam tam w latach 90-tych, ale teraz wszystko sprywatyzowali i jakis taki osrodek dla malych szaleńców zalozyli i od nas tam dziewczyny co maja "męskie" klasy jeźdżą na zielone lekcje, ponoć po cąlym dniu są tak umordowani, ze padają im jak kawki, a wracają przeszczęsliwi :D
śmieję, się oczywiście że to dla twoich "wymagających" dzieci, bo to raczej dla starszych ale wiesz, za kilka lat puścisz je tam na drzewa, potem do siebie postrzelają farbkami i będą szczęśliwe ;)

a co ty z ta sauną robiłaś, ze ci przełyk paliła?

reklama
Kikolek - to muszę za parę lat je tam puścić..:-D:-D , może też się skuszę :-D:szok::zawstydzona/y:
Pierwszy raz byłam w saunie i powiem szczerze, że każdy oddech to była dla mnie katorga, właśnie jakby mi wszystko spalało w środku; od tamtego momentu nie byłam w saunie.

Do góry