reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wakacje!!!!wczasy!!!!ferie!!!

reklama
Tez średnio lubie latac, ale podchodze do tematu w ten sposób: "Jak juz mam zginąć, to przynajmniej zginiemy razem". Wiem , ze podejscie skrajnie kontrowersyjne, bulwersyjne i egoistyczne, ale mi takie myslenie poprawia komfort podróży. Gorzej jak lece sama, albo moj D leci sam... :(
Na cisnienie rzeczywiście pomaga przełykanie śliny - wiec podczas startu/lądowania bede miała butle przygotowaną dla Marysi, ale mysle ze mała nawet nie zauwazy lotu!

mam takie samo podejście... :-)

Nefretete a koszt wyrobienia paszportu dla dzieci w jakim wieku jest darmowy? Moją 5-latkę też dotyczy?

nie nu musisz zapłacic za Asie 30 zł i za Julię też 30 zł

Acha, już kumam. ALe jak chcę gdzieś pojechać w obrębie Unii to dowody tylko wyrabiam i nie płacę?

No udało się... nie jedziemy w ciemno na wakacje. Mamy nocleg w Niechorzu za 35 zł za osobe i przy samym morzu. Do tego jesteśmy sami w pokoju 5-cio osobowym ale oczywiście płacimy tylko za nas dwoje. Możemy sobie kogoś załatwić do pokoju to wtedy te osoby będą miały taniej ;))) Póki co dojeżdża do nas teściowa bo po śmierci w grudniu teścia jest samiusieńka i nie może w domu usiedzieć. Z góry zaznaczam, ze teściowa super więc absolutnie mi nie przeszkadza a jeszcze małym się zajmie więc jakby co będziemy mogli gdzieś sobie wyjść wieczorami ;)))

No udało się... nie jedziemy w ciemno na wakacje. Mamy nocleg w Niechorzu za 35 zł za osobe i przy samym morzu. Do tego jesteśmy sami w pokoju 5-cio osobowym ale oczywiście płacimy tylko za nas dwoje. Możemy sobie kogoś załatwić do pokoju to wtedy te osoby będą miały taniej ;))) Póki co dojeżdża do nas teściowa bo po śmierci w grudniu teścia jest samiusieńka i nie może w domu usiedzieć. Z góry zaznaczam, ze teściowa super więc absolutnie mi nie przeszkadza a jeszcze małym się zajmie więc jakby co będziemy mogli gdzieś sobie wyjść wieczorami ;)))

Byłam w NIechorzu pare lat temu...osrodek DOMINIKA...mojej kolezanki...domki przy morzu ...konakt nam sie coś urwał..trzeba się odezwać chyba:-D

Aza super!!!!!!!!!! fajnie ze Wam sie udało:tak:

rozbił sie kolejny samolotr dzis... ja sie chyba zastrzele , albo napije i wtedy dopiero wsiade..

o super !! :) wiec zapowiada sie ze nawet odpoczniesz troche :D

reklama
Byłam w NIechorzu pare lat temu...osrodek DOMINIKA...mojej kolezanki...domki przy morzu ...konakt nam sie coś urwał..trzeba się odezwać chyba:-D

No pewnie, ,że trzeba... i potem koleżankom z bb polecisz :)))

Aza super!!!!!!!!!! fajnie ze Wam sie udało:tak:

rozbił sie kolejny samolotr dzis... ja sie chyba zastrzele , albo napije i wtedy dopiero wsiade..

Dziękować...
Co do samolotów to ostatnio chyba jakiś pech z tymi samolotami...

Do góry