reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacje!:D

reklama
Barmanka nie ma sprawy molestuj ile chcesz ja moge opowiadac godzinami:) Bylismy trzy lata temu Olivier mial ponad rok i bylo super, sporo atrakcji dla doroslych i dzieci:)

Frog, Twój hotel jest boooski :tak: Widoki z pokoju nieziemskie :tak:
Lecisz na tydzień? Orientujesz się jakie atrakcje (coś ciekawego do zwiedzania) są godne polecenia?

Wiesienka, podziękował :tak::happy2: Dam znać po wizycie u gp.

Kamcia, to super się składa, bo nasz MArcel będzie miał niecałe 2 lata jak polecimy na wywczasy :-D

A tak z ciekawości zapytam, powiedzcie mi jak się bukuje hotel właśnie dla dziecka (nie będzie miał jeszcze 2 lat)? Mam to jakoś specjalnie zaznaczyć? Nie zaznaczać nic i pojawić się z dzieckiem i wózkiem w recepcji? :sorry2: im confused :baffled:

Barmanka-zależy na jakiej stronce bookujesz-np na booking.com jest opcja"podróżuję z dziećmi"-zaznaczasz ilośc i wiek...jeśli bezposrednio na stronce danego hotelu i nie ma na niej takiej opcji dobrze zadzwonić do hotelu(po angielsku wszedzie sie dogadasz)zapytać o to i potwierdzic-przynajmniej ja tak zawsze robię...Jakos bym się nie zdecydowała na wlot z dzieckiem bez upewnienia sie,że np bedzie łóżeczko dla niego.Cena nie powinna ulec zmianie,ale lepiej niech obsługa będzie doinformowana:)

Frog, Twój hotel jest boooski :tak: Widoki z pokoju nieziemskie :tak:
Lecisz na tydzień? Orientujesz się jakie atrakcje (coś ciekawego do zwiedzania) są godne polecenia?
A tak z ciekawości zapytam, powiedzcie mi jak się bukuje hotel właśnie dla dziecka (nie będzie miał jeszcze 2 lat)? Mam to jakoś specjalnie zaznaczyć? Nie zaznaczać nic i pojawić się z dzieckiem i wózkiem w recepcji? :sorry2: im confused :baffled:

No my dokladnie lecimy na 8 nocy. Z tego co sie zdazylam zorientowac sa aquaparki, rezerwat kaktusow i rowniez tam sa tresowane ptaki:tak:. Ten rezerwat podobno jest duzy i spokojnie mozna tam spedzic caly dzien-wiadomosc od Wilwii.
Atrakcje na Gran Canaria:
- miasteczko z Dzikiego Zachodu dla dzieci, Sioux City, Canón del Aguila - wycieczka żółtą łodzią podwodną w Puerto de Mogan,
- Park rozrywki, Holiday World w Maspalomas,
- Latarnia morska
- ogrody botaniczne, np. w Tafira Alta, Barracano Palmitos (do niektórych trzeba wykupić bilet).
- Safarii Park w Las Palmas
- wycieczki ładziami gdzie mozna ogladac delfiny. podobno jesli na danej wycieczce nie pokaza sie delfiny druga wycieczka gratis!!!
- szlak rowerowy
- muzeum historyczne Casa de Colon, Las Palmas
- Rezerwat przyrody, La Charca, Maspalomas
- Cocodrilo Park,
- Ogrody Botaniczne, Maspalomas
- duzo wiosek i muzeow historycznych
- plaze, centra handlowe np, angielskie, niemieckie,
i tu jeszcze linki
Gran Canaria - Atrakcje - Gran Canaria - Wakacje Last Minute - Hiszpania, Wyspy Kanaryjskie, Teneryfa
LAS PALMAS DE GRAN CANARIA - PRZEWODNIK TURYSTYCZNY

A jesli chodzi o rezerwacje to tak jak pisala Lubiczanka. Na stronie, na ktorej bukujesz hotel, zazwyczaj masz podac liczbe os. doroslych i dzieci i zaznaczasz wiek dziecka a nastepnie jesli sie decydujesz to rezerwujesz pokoj. Podajesz swoje dane i czekasz na e-maila z potwierdzeniem rezerwacji.

-

reklama
Do góry