reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wahania - czy próbować zachodzić w ciążę po poronieniu

reklama
A co tam u Was? Jak mała?
U nas ogólnie dobrze. Mała trochę mało przybiera, ale w końcu coś ruszyło. Dziś byliśmy na ważeniu, to przybrała więcej. 250g w tydzień. Oby już było ok. Walczymy jeszcze ze suchą skórą na rączkach i nóżkach. A tak poza tym to mała Calineczka ❤️ Ma swoje marudy, ale kochamy nad życie.

@Zabulinka_86 powoli do przodu :)
Założyłam excela, żeby wszystko w nim zapisywać co by z głowy nie uciekło, koszty itp. Ostatnio spojrzeliśmy ze Starym na wydatki i pomimo, ze będzie u nas ok 50 osób, to już poszło tyle kasy, ze szok. Interes ślubny to bardzo dobry interes 😂

reklama
@Zabulinka_86 powoli do przodu :)
Założyłam excela, żeby wszystko w nim zapisywać co by z głowy nie uciekło, koszty itp. Ostatnio spojrzeliśmy ze Starym na wydatki i pomimo, ze będzie u nas ok 50 osób, to już poszło tyle kasy, ze szok. Interes ślubny to bardzo dobry interes 😂
Oj to fakt. Jak słyszałam, że teraz za średnie wesele wydają po 60 000 i więcej to się za głowę złapałam.
Jak synek? Ciąża? Który to już tydzień?

Do góry