reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wahania - czy próbować zachodzić w ciążę po poronieniu

reklama
A co tam u Was? Jak mała?
U nas ogólnie dobrze. Mała trochę mało przybiera, ale w końcu coś ruszyło. Dziś byliśmy na ważeniu, to przybrała więcej. 250g w tydzień. Oby już było ok. Walczymy jeszcze ze suchą skórą na rączkach i nóżkach. A tak poza tym to mała Calineczka ❤️ Ma swoje marudy, ale kochamy nad życie.

@Zabulinka_86 powoli do przodu :)
Założyłam excela, żeby wszystko w nim zapisywać co by z głowy nie uciekło, koszty itp. Ostatnio spojrzeliśmy ze Starym na wydatki i pomimo, ze będzie u nas ok 50 osób, to już poszło tyle kasy, ze szok. Interes ślubny to bardzo dobry interes 😂

reklama
@Zabulinka_86 powoli do przodu :)
Założyłam excela, żeby wszystko w nim zapisywać co by z głowy nie uciekło, koszty itp. Ostatnio spojrzeliśmy ze Starym na wydatki i pomimo, ze będzie u nas ok 50 osób, to już poszło tyle kasy, ze szok. Interes ślubny to bardzo dobry interes 😂
Oj to fakt. Jak słyszałam, że teraz za średnie wesele wydają po 60 000 i więcej to się za głowę złapałam.
Jak synek? Ciąża? Który to już tydzień?

Do góry