Carry88
Moderator
Super wieści. Teraz już musi być dobrze
A co tam u Was? Jak mała?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super wieści. Teraz już musi być dobrze
U nas ogólnie dobrze. Mała trochę mało przybiera, ale w końcu coś ruszyło. Dziś byliśmy na ważeniu, to przybrała więcej. 250g w tydzień. Oby już było ok. Walczymy jeszcze ze suchą skórą na rączkach i nóżkach. A tak poza tym to mała Calineczka Ma swoje marudy, ale kochamy nad życie.A co tam u Was? Jak mała?
Ale duża dziewczyna! Brawo!Hej Laseczki. Jesteśmy z Julką już razem. Wczoraj cc po zatrzymaniu rozwarcia na 4 cm [emoji2356] 4230 g, 60 cm, 10 pkt [emoji2960]
Hejka dziewczyny, co tam u Was?
@aga.i.nieszka jak tam córcia?
@Carry88 jak tam fasolka?
@MalyGosc jak przygotowania do ważnej uroczystości?
@Wielka Mi :) co tam u Ciebie?
Jejku już? Jak ten czas zapiernicza. Moja gwiazda ma już 3 miesiąceRośnie. We wtorek prenatalne już
Jejku już? Jak ten czas zapiernicza. Moja gwiazda ma już 3 miesiące
Na pewno. Koniecznie daj znać po badaniachNo to będzie jakoś 12+6 wtedy. Leci, leci. Może ciut odetchnę wtedy
Oj to fakt. Jak słyszałam, że teraz za średnie wesele wydają po 60 000 i więcej to się za głowę złapałam.@Zabulinka_86 powoli do przodu
Założyłam excela, żeby wszystko w nim zapisywać co by z głowy nie uciekło, koszty itp. Ostatnio spojrzeliśmy ze Starym na wydatki i pomimo, ze będzie u nas ok 50 osób, to już poszło tyle kasy, ze szok. Interes ślubny to bardzo dobry interes