reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wahania - czy próbować zachodzić w ciążę po poronieniu

Cześć dziewczyny.
Niestety nie mam dobrych wieści.
W zeszłym tygodniu w środę robiłam bete i wynosiła 50. Dziś plamieniw/krwawienie. Według om 6 tydzień, boję się że to ciąża pozamaciczna. Miałam mieć wizytę 22 ale przyspieszę na ten tydzień.
Już nie jestem dobrej myśli skoro od początku zaczyna się coś złego dziać.

Kamyczku, przy pozamacicznej w 6tc miałabyś wyższą betę .
Może podjedziesz na IP?

reklama
Cześć dziewczyny.
Niestety nie mam dobrych wieści.
W zeszłym tygodniu w środę robiłam bete i wynosiła 50. Dziś plamieniw/krwawienie. Według om 6 tydzień, boję się że to ciąża pozamaciczna. Miałam mieć wizytę 22 ale przyspieszę na ten tydzień.
Już nie jestem dobrej myśli skoro od początku zaczyna się coś złego dziać.
Duże to plamienie?

Lez plackiem do jutra i staraj się nic nie robic, mam nadzieję, że jeszcze nie wszystko stracone!! ✊🍀
Ty jesteś na Duphastonie?
Nie, jeszcze nie byłam u lekarza. Miałam tylko konsultacje lekarską przez telefon i wizytę na 22 wyznaczoną.
Leżenie plackiem odpada bo jutro muszę załatwiać medycynę pracy, inaczej nie odbiorę urlopu. Pogmatwane to. Jedyne co mogę to ograniczać chodzenie.

Nie, jeszcze nie byłam u lekarza. Miałam tylko konsultacje lekarską przez telefon i wizytę na 22 wyznaczoną.
Leżenie plackiem odpada bo jutro muszę załatwiać medycynę pracy, inaczej nie odbiorę urlopu. Pogmatwane to. Jedyne co mogę to ograniczać chodzenie.

Ściskam Cię mocno i trzymam kciuki, żeby skończyło się tylko na dzisiejszym strachu.
Daj znać po wizycie
🍀 🍀 🍀 ✊✊✊

reklama
Do góry