reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wahania - czy próbować zachodzić w ciążę po poronieniu

Przytyłaś dopiero kilogram???? Czy Ty coś jesz? :p
Pory popołudniowe i wieczorne są dla mnie najgorsze, bo jak zaczynam jeść do idę z tematem w opór :)
Dwa dni temu byłam u mamy. Mama zrobiła bułeczki z własnego pieca i ogórki małosolne. I taka bułeczka z masełkiem, szyneczka i ogórkiem nie ma sobie równych :D zjadłam chyba z 4, może nawet 5 takich bułek. Wieczorem nie mogłam się wykapac. Żołądek wypchany do granic możliwości, aż chyba skurcze żołądkowe mnie łapały. Wczoraj u teściowej imieniny i powtórka z rozrywki. Masakra. Wiec do południa jem racjonalnie a potem łapie mnie wilczy głód i napycham się niemiłosiernie.

reklama
@MalyGosc
Piękny tydzień 🤩.

@Zabulinka_86
Świetna sukienka. Pewnie bardzo wygodna.
My w ten weekend byliśmy na komunii u znajomych ale dzieciaczków było koło 20.
I panie w same kwieciste sukienki ubrane były, także kwiaty chyba są bardzo na czasie.
Czasami się zastanawiam czy ta pandemia jeszcze trwa, u nas jakoś tego tak wie widać.

@Wielka Mi :)
U nas też niestety najczęściej przypada rola tej złej bo tatuś większość czasu w pracy i nie chce podpadać dzieciakom.

My czekamy na testowanie na początku lipca.
Trochę się boję ale nie mogę się też doczekać.
To już pół roku mija 😔.

@MalyGosc
Piękny tydzień 🤩.

@Zabulinka_86
Świetna sukienka. Pewnie bardzo wygodna.
My w ten weekend byliśmy na komunii u znajomych ale dzieciaczków było koło 20.
I panie w same kwieciste sukienki ubrane były, także kwiaty chyba są bardzo na czasie.
Czasami się zastanawiam czy ta pandemia jeszcze trwa, u nas jakoś tego tak wie widać.

@Wielka Mi :)
U nas też niestety najczęściej przypada rola tej złej bo tatuś większość czasu w pracy i nie chce podpadać dzieciakom.

My czekamy na testowanie na początku lipca.
Trochę się boję ale nie mogę się też doczekać.
To już pół roku mija 😔.
Trzymam kciuki ✊. Będzie dobrze ❤️

Dziewczyny jak myślicie będzie dzidzia? Jestem po poronieniu w 8tyg. Poronilam w kwietniu. Planuje zrobić jeszcze test jutro rano i w przyszłym tygodniu
20200626_211006.jpeg

reklama
Do góry