młoda1994
Fanka BB :)
Test owu nie daje pewności że owu jest on tylko pokazuje pik LH hormonu który jest potrzebny do pęknięcia pęcherzyka graafa żeby uwolnić komórkę jajowa ale nawet jeśli test jest pozytywny nie mówi o tym że do owu doszło w danym cyklu tak samo jak test owu negatywny nie oznacza że owu nie było.Hej dziewczyny. Mam pytanie o Wasze cykle - czy jak już @ wróciła to były regularne?
Miałam 3 @, pierwsza po 40 dniach, potem co 28. Później był jeden taki dziwny z plamieniami, potem krwawieniem ale też po 28 dniach i teraz 30 dzień cyklu i nic. Owulacje miałam 16 dni temu na pewno bo sprawdzam testami.
Biorę antybiotyki ale dawka raz w tygodniu. Gdybym nie sprawdzała owulacji to bym się tak nie przejmowała, ale wiem że była a @ nie przychodzi. W ciąży nie jestem, zdążyłam zrobić test [emoji2356]. Panicznie boję się teraz zajść żeby nie powtórzyła się historia. Poza tym miała robić test HPV po miesiączce a ta franca nie chce przyjść [emoji35]
Chyba że robisz testy i masz monitoring i potwierdzenie że faktycznie test owu pozytywny oznacza u ciebie 100% owu ale jeśli nie masz monitoringu to niestety nie możesz twierdzić że wiesz ze miałaś owu na 100%