Wielka Mi :)
Fanka BB :)
Hej! To Twój pierwszy cykl po poronieniu? Ja czekam na pierwszy okres i od lekarza mamy zielone światło na starania. Bije się z myślami... lekarza miałam miesiąc temu, powiedziała mi że w ciągu 3 tygodni powinnam mieć okres, no i niestety czekam już 4 dzięki inozytolowi miałam bardzo objawową owulację w tamtym tygodniu, więc jeszcze troszkę poczekam. Też jakoś mam spadek nastroju, czuje się taka jakaś... Samotna ??? w tym wszystkim. Mimo, że mam duże wsparcie rodziny to jakoś tak się czuje. Nie wiem, czy zacząć starania tak szybko, z jednej strony lekarz pozwolil, z drugiej w życiu nie słyszałam żeby ktoś działał tak szybko. Trzymaj się ciepło i głowa do góry. Wierze, że też będziemy miały szczęście
Wiesz, tak sobie myślę, że spadek nastroju i nawet poczucie osamotnienia towarzyszyły większości z nas - przeżywających stratę.... Daj sobie jeszcze trochę czasu i nie myśl cały czas o tym co się podziało. Daj odpocząć głowie, a @ na pewno szybko się pojawi Co do starań - rób tak jak podpowie Ci instynkt My Kobiety mamy go na szczęście i całkiem nieźle się sprawdza
A gdzie ta wizyta? Bo ja jak załatwię jutro skierowanie ( a mam teleporade z rodzinną więc na pewno wystawi mi skierowanie). To mnie też przyjmą 6.05. Dlaczego nie ma pobrań w środę?? Jakby co to ja umiem pobierać [emoji14] więc jeśli mamy w tym samym miejscu to mogą być pobrania w środę [emoji14]
Gdzie nauczyłaś się pobierać krew?
Zaraz po antybiotyku była poprawa ale dalej bolało ale teraz, tydzień po zakończeniu, ukłuje tylko czasem. Zaczęłam wertować informacje o ziołach przy schorzeniach układu moczowo-płciowego, nie zaszkodzi spróbować.
Cały czas mam tą dużą nadżerkę, mam mieć pobrane wycinki i przy okazji chyba właśnie ona ma być wyłyżeczkowana albo usunięta zmiana. Podobno jest bardzo duża i słabo się zagoiła. Położne w czasie porodu mówiły że jest spora . Na szczęście cytologia wyszła w II grupie.
A jakie zioła wynalazłaś? Smaczne są? Nie masz kłopoty z ich spożywaniem? Ja uwielbiam wszelkie zielska, smakują mi
Wiadomo kiedy odblokują działalność zabiegową w szpitalach? Kiedy możesz spodziewać się pobierania tych wycinków?