reklama
Wielka Mi :)
Fanka BB :)
@Wielka Mi :)
Kupiłam sobie zioła z Zielarni Suwalskiej jak gin znalazł u mnie tą 5cm torbiel i piłam zgodnie z zaleceniami - po miesiącu torbieli nie było a lekarz mówił że 3 msc będzie znikać. Może to przypadek ale nie zaszkodzi spróbować mieszanki na układ moczowy.
Też lubię popijać ziółka .
Nie wiem kiedy otworzą szpitale ale lekarz Poz nie dopuści mnie do pracy póki nie zrobią mi wycinków.
Mam do Was pytanie. Teraz przypada moja 3 @, ostatnie 2 były normalne, dość oczywiste i intensywne. Ta 3 jest jakaś dziwna, właściwie takie plamienie podbarwione krwią i już 3 dzień. Ciąży nigdy nie można wykluczyć ale stawiam że to raczej jakieś wahania hormonalne.
Przy ostatniej ciąży też miałam takie plamienie w terminie miesiączki i to mnie zmyliło bo myślałam że to @ nadchodzi.
Wkręcam już chyba sobie, boję się ciąży teraz.
Miałyście takie rewolucję?
Ja myślę, że to wcale nie jest zbieg okoliczności. W końcu od zawsze ludzie leczyli się ziołami
Hmmm, to jesteś uziemiona w domu, skoro nie dopuszczą Cię do pracy. Może się uda szybko to zrobić, musisz trzymać rękę na pulsie - myślę, że najlepiej to będzie wykonać od razu jak tylko zaczną działać, jak nie będzie jeszcze takiego obłożenia i tysiąca pacjentów....
Moja druga @ po poronieniu też była inna: skąpa i trwała krótko. Sama się dziwiłam, że taka jakaś dziwna.... Myślę, że to mogą być zarówno wahania hormonalne, jak i efekt poantybiotykowy, no ale ciąży też bym nie wykluczała...
Tak dwa tygodnie temu pierwszy okres i znów teraz dostałam także wszystko się rozjechało.. dwa razy w miesiącu zawitała do mnie .I teraz nawet jakbym chciała wyczuć owulacje to jestem bez szans przy takich cyklach. A u Ciebie niedługo zawita jestem tego pewna i ja bym na twoim miejscu próbowała co ma być to będzie organizm wie co robi.My działamy bo nie chcemy znów całego roku tracić a niestety lata lecą Buziak
@ dwa razy w jednym miesiącu? współczuję chociaż krótka i bezbolesna była?
Zabulinka_86
A Ty kochana z jakiego miasta jesteś?W zasadzie to krew się nauczyłam pobierać w pracy, na pacjentach [emoji14]
Tak jutro razem z zabulinka86 mamy wizytę w poradni genetycznej. Skierowanie odebrałam, chłopak też załatwił.
W zasadzie to krew się nauczyłam pobierać w pracy, na pacjentach [emoji14]
Tak jutro razem z zabulinka86 mamy wizytę w poradni genetycznej. Skierowanie odebrałam, chłopak też załatwił.
Hej, jesteś Pielęgniarką? Lepiej Ci nie podskakiwać bo jak wbijesz w dupsko igłę to koniec
Super Dziewczyny, że idziecie razem. Znałyście się wcześniej?
Anna 1988
Mieszkam aktualnie w Szczecinie.A Ty kochana z jakiego miasta jesteś?
Nie jestem pielęgniarka, jestem diagnosta laboratoryjnyn ale pobierać umiem
Z Zabulinka86 nie znamy się jeszcze, jutro będziemy mieć okazję
Zabulinka_86
Na którą masz? Na Pomorzanach?Mieszkam aktualnie w Szczecinie.
Mieszkam aktualnie w Szczecinie.
Super Miłego spotkania w takim razie Wam życzę No i powodzenia na wizytach
Chcesz mi powiedzieć, że potrafisz badać próbki krwi pod kątem np covid-19? Fiu fiu!
elinaa83
Ta dwa tygodnie temu trwała 4 dni i była nijaka A ta jest tak obfita ,że szkoda słów oby szybko się skończyła i żeby już się to unormowało bo już tracę nadzieję.Ja myślę, że to wcale nie jest zbieg okoliczności. W końcu od zawsze ludzie leczyli się ziołami
Hmmm, to jesteś uziemiona w domu, skoro nie dopuszczą Cię do pracy. Może się uda szybko to zrobić, musisz trzymać rękę na pulsie - myślę, że najlepiej to będzie wykonać od razu jak tylko zaczną działać, jak nie będzie jeszcze takiego obłożenia i tysiąca pacjentów....
Moja druga @ po poronieniu też była inna: skąpa i trwała krótko. Sama się dziwiłam, że taka jakaś dziwna.... Myślę, że to mogą być zarówno wahania hormonalne, jak i efekt poantybiotykowy, no ale ciąży też bym nie wykluczała...
@ dwa razy w jednym miesiącu? współczuję chociaż krótka i bezbolesna była?
Ta dwa tygodnie temu trwała 4 dni i była nijaka A ta jest tak obfita ,że szkoda słów oby szybko się skończyła i żeby już się to unormowało bo już tracę nadzieję.
Będzie dobrze, głowa do góry! Pamiętaj, że po każdej burzy wychodzi tęcza a potem piękne słoneczko
reklama
Zabulinka_86
To dobrze rozumiem, że będą pobrania jutro?Skierowanie Pani doktor wystawiła, dziś pójdę odebrać.
Już 13:30 wizyta i będą pobrania krwi
Podziel się: