MalyGosc
Fanka BB :)
Narazie nie dziękuje, bo to różnie może być...No i pięknie gratuluję!
Chce na spokojnie, bez pośpiechu do tego podejść
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Narazie nie dziękuje, bo to różnie może być...No i pięknie gratuluję!
Do gina zadzwonię we wtorek niech wystawia receptę na neoparinNo i JEST! SUPER! Gratulacje! Niemal jak Twoj prywatny kroliczek wielkanocny
Wdrazaj leki jak najszybciej i POWODZENIA!
To jest bardzo dobra wiadomośćTeż zrobiłam test z porannego moczu, żeby sprawdzić czy bhcg mi spadła (trochę ponad 3 tygodnie po poronieniu chybionym). Test wyszedł - biel wizira. To chyba dobry znak w obecnej sytuacji? Że ciało wraca do siebie?
Gratulacje!!!!! Cudowna wiadomośćObudziłam się dzisiaj z myślą, ze powtórzę
Moje Drogie Panie, Wesołych Świąt!
To bardzo dobry znak jak byłam na wizycie kontrolnej to lekarka mnie pytała czy mam już negatywny test, powiedziałam zgodnie z prawdą, że tak, bo zrobiłam tego samego ranka. Powiedziała, że to bardzo dobrze. Po powrocie do domu zerknelam na niego jeszcze raz i jednak po kilku godzinach wyszła blada kreska... Powtórzę go za jakiś czas, dla pewności, że w wszystko okTeż zrobiłam test z porannego moczu, żeby sprawdzić czy bhcg mi spadła (trochę ponad 3 tygodnie po poronieniu chybionym). Test wyszedł - biel wizira. To chyba dobry znak w obecnej sytuacji? Że ciało wraca do siebie?
DziękiTo jest bardzo dobra wiadomość
Teraz możesz być pewna, ze niebawem pojawi się @
Wygrzebalam z kosza wczorajszy test, żeby jeszcze sprawdzić. I biel nadal. Uf...Gratulacje!!!!! Cudowna wiadomość
To bardzo dobry znak jak byłam na wizycie kontrolnej to lekarka mnie pytała czy mam już negatywny test, powiedziałam zgodnie z prawdą, że tak, bo zrobiłam tego samego ranka. Powiedziała, że to bardzo dobrze. Po powrocie do domu zerknelam na niego jeszcze raz i jednak po kilku godzinach wyszła blada kreska... Powtórzę go za jakiś czas, dla pewności, że w wszystko ok
Poszukaj psychologa. Kobiety w ciąży na NFZ bardzo szybko uzyskują pomoc. Moja znajoma będąc w takiej jak Ty sytuacji tak sama zrobiła i skorzystała z terapii. Tamtą ciążę wspomina dobrze. Nie bójmy się prosić o pomoc. Trzymam kciuki<3Hej,
Poprzednia ciąże poroniłam w 8 tyg. w czerwcu 2019. Wczoraj zrobiłam test i wyszedł pozytywny.
Ale powiem wam ze teraz to czuje taki lęk taki strach i nie weim jak sobie z tym radzic:/
A ile jesteś po poronieniu?Gratulacje!!!!! Cudowna wiadomość
To bardzo dobry znak jak byłam na wizycie kontrolnej to lekarka mnie pytała czy mam już negatywny test, powiedziałam zgodnie z prawdą, że tak, bo zrobiłam tego samego ranka. Powiedziała, że to bardzo dobrze. Po powrocie do domu zerknelam na niego jeszcze raz i jednak po kilku godzinach wyszła blada kreska... Powtórzę go za jakiś czas, dla pewności, że w wszystko ok
A ile jesteś po poronieniu?Gratulacje!!!!! Cudowna wiadomość