Dzięki, też mi się zawsze wydawało, że nie można przedawkować witaminy C, ale tak okropnie wychodzą mi włosy, garściami dosłownie przy każdym czesaniu, przy zdjęciu gumki, o myciu nie wspominając, że już pomyślałam, że może przedawkowałam jednak tę witaminę C.....
Jak tak dalej pójdzie to zostanę łysa jak kolano
Dobrze, że planujesz przedłużyć zwolnienie. Lepiej żebyście Dziewczyny teraz chuchały i dmuchały na siebie bo jesteście osłabione, organizmy przeżywają wariactwo hormonów. Nie ma co ryzykować! No i fajnie, że Twój gin ma też specjalizację z endokrynologii, masz 2in1
Masz 18-letniego syna? Wow!
Jak jak zareagował na wieść, że chcielibyście sprawić mu rodzeństwo?
Nic się nie martw, epidemia się skończy, Twój organizm w tym czasie porządnie się zregeneruje, Ty się uspokoisz, ochłoniesz i z wypoczętym organizmem zaczniecie się starać o bobaska. Co się odwlecze to nie uciecze. Dla nas kobiet nie ma rzeczy niemożliwych, nieprawdaż?
Dobrze, że Twój synek nie tęskni za przedszkolem, musi być teraz bardzo szczęśliwy mając możliwość siedzieć z Wami w domciu
Mój jest w ostatniej grupie przedszkolnej, od września zerówka. Uwielbia chodzić do przedszkola i jest cały nieszczęśliwy, że nie ma kontaktu ze swoimi koleżkami