maeria
Fanka BB :)
Elinaa83 - już nie ma innej opcji...Bądźmy dobrej myśli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Elinaa83 - już nie ma innej opcji...Bądźmy dobrej myśli
Teraz w naszym wypadku niewskazane wychodzić wśród ludzi bo organizm osłabiony. Dziś lekarz powiedział, że mam nosa nie wystawiać bo jestem najbardziej narażona na to dziadostwo. Uważajcie na siebie...w tym trudnym czasie..Elinaa83 - już nie ma innej opcji...
No właśnie... też o tym myślałam. Ciągle jestem słaba. Dziś już padam na twarz, a zawsze byłam wulkan energii. A co ja dziś zrobiłam? Obiad i 2 lekcje poprowadzilam... kurtyna. Ciało przeżyło szok. Musimy o siebie dbać.Teraz w naszym wypadku niewskazane wychodzić wśród ludzi bo organizm osłabiony. Dziś lekarz powiedział, że mam nosa nie wystawiać bo jestem najbardziej narażona na to dziadostwo. Uważajcie na siebie...w tym trudnym czasie..
No właśnie... też o tym myślałam. Ciągle jestem słaba. Dziś już padam na twarz, a zawsze byłam wulkan energii. A co ja dziś zrobiłam? Obiad i 2 lekcje poprowadzilam... kurtyna. Ciało przeżyło szok. Musimy o siebie dbać.
Ja wracam do mojej zielonej diety - dużo szpinaku, korzeń maca, rukola, jarmuż, masa awokado, orzechy, ryby, olej z wiesiołka. Miałam dwudniowy kryzys z papierosami. Kiedy się staraliśmy rzuciłam i teraz mnie zmoglo, ale już się ogarnęłam.
Dobrej nocy dla Was:*
[/QUOT
Też rzuciłam, ale stres zrobił swoje Mam pytanie czy mogę brać bromergon bo czuje że prolaktyna wysoka piersi nabrzmiale A przed ciąża brałam i teraz nie wiem czy mogę...brać skoro jeszcze się nie oczyscilo czy to nie zaszkodzi..
Też rzuciłam, ale stres zrobił swoje Mam pytanie czy mogę brać bromergon bo czuje że prolaktyna wysoka piersi nabrzmiale A przed ciąża brałam i teraz nie wiem czy mogę...brać skoro jeszcze się wszystko nie oczyscilo do końca..?No właśnie... też o tym myślałam. Ciągle jestem słaba. Dziś już padam na twarz, a zawsze byłam wulkan energii. A co ja dziś zrobiłam? Obiad i 2 lekcje poprowadzilam... kurtyna. Ciało przeżyło szok. Musimy o siebie dbać.
Ja wracam do mojej zielonej diety - dużo szpinaku, korzeń maca, rukola, jarmuż, masa awokado, orzechy, ryby, olej z wiesiołka. Miałam dwudniowy kryzys z papierosami. Kiedy się staraliśmy rzuciłam i teraz mnie zmoglo, ale już się ogarnęłam.
Dobrej nocy dla Was:*
No właśnie, też się boję co to będzie.... I jak nam przyjdzie żyć....
Czasem się jeszcze łudzę, że to tylko zły sen, z którego się obudzę, ale on wciąż trwa....
Macie Dziewczyny w miarę pewną pracę? I dobre zdrowie?
Ja uczę angielskiego, teraz przeszliśmy na on-line więc jest ok. Lipiec sierpień nie pracuje i nie zarabiam, więc bywa różnie. Mąż jest freelancerem- grafik, nie na etat, więc też nie ma stabilizacji, ale nie narzekamy.
Zdrowie ok, choć teraz nie wiem jak będzie...
Kochane, ja myślę że jeszcze max 2 miesiące i będzie lepiej. Naprawdę. Tęsknię za utuleniem mamy i siostry, szczególnie teraz. (Siostra też straciła jedno dziecko, tylko w 20 tyg.) Pozostaje nam telefon. To minie, wszystko minie.:*
Ja mam niedoczynność tarczycy i problemy z kręgosłupem
Pracuje w markiecie nie jest źle póki mam jeszcze zwolnienie....Ale jak wrócę różnie może być niestety..
Ja uczę angielskiego, teraz przeszliśmy na on-line więc jest ok. Lipiec sierpień nie pracuje i nie zarabiam, więc bywa różnie. Mąż jest freelancerem- grafik, nie na etat, więc też nie ma stabilizacji, ale nie narzekamy.
Zdrowie ok, choć teraz nie wiem jak będzie...
Kochane, ja myślę że jeszcze max 2 miesiące i będzie lepiej. Naprawdę. Tęsknię za utuleniem mamy i siostry, szczególnie teraz. (Siostra też straciła jedno dziecko, tylko w 20 tyg.) Pozostaje nam telefon. To minie, wszystko minie.:*
Odpukać, u mnie jak narazie całkiem dobrze... W pracy mówią, ze na bank zwolnień nie będzie. Zreszta ja pracuje cały czas, tylko ze z domu. Moja praca cała opiera się na siedzeniu przy kompie, wiec nie robili nam problemów. A ze w dodatku pracuje w spółce skarbu to i zwolnień nie będzie pewnie, bo jak by to wyglądało... Ale po całej tej paranoi niewiadomo.
Od sierpnia łykam tyle wit. D3 w tych porcjach dla ciężarnych, ze nawet zwykle przeziębienie mnie nie chce wziąć Mam nadzieję, ze i uchroni mnie przed koroną.