Zabulinka_86
Fanka BB :)
Będzie dobrzeDziękuję :* Odebrałam właśnie przyost póki co w normie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrzeDziękuję :* Odebrałam właśnie przyost póki co w normie
U nas wszystko w porządku Czas tak szybko leci, człowiek nie zdąży się obejrzeć a tu już koniec dnia i tak już prawie od 6 miesięcy
Będzie dobrze Super brzusio :*Ja dawno tutaj nie pisałam.
U mnie 5 miesiąc ciąży nr 6.
Za tydzień połówkowe.
Oby tym razem było dobrze.
Też wrzucę zdjęcie mojego brzucha, wyglądam na ciążę ale co najwyżej spożywcza.
Zobacz załącznik 1266629
Czasem aż człowiek tęskni do takiego brzuszka :*Heja, u mnie dzisiaj początek 36 tc [emoji85]
Jula nadal leży miednicowo. Właśnie zajmuje się pakowaniem torby. Poza tym wszystko u nas w porządku, dobrze się czuję. W mieszkaniu remonty skończone, łóżeczko, wózek, wszystko czeka. Ja przerażona kiedy to minęło. Nie wrzucałam Wam chyba foto od świąt Bożego Narodzenia więc mały update na końcówce [emoji2960]Zobacz załącznik 1266619
Po połówkowych wszystko ok, będzie dziewczynkaBędzie dobrze Super brzusio :*
Czasem aż człowiek tęskni do takiego brzuszka :*
Ooo to super to teraz dziewczynka do pary.U nas wszystko w porządku Czas tak szybko leci, człowiek nie zdąży się obejrzeć a tu już koniec dnia i tak już prawie od 6 miesięcy
Mały zdrowy, rośnie jak na drożdżach, za jedzeniem aż dosłownie piszczy taki głodomor Od 17 tygodnia rozszerzaliśmy dietę, na szczęście na nic na razie nie jest uczulony
My przyspieszyliśmy rozmyślania o drugim dziecku i po kontroli w lipcu u gina chcemy próbować
Zastanawia mnie jedynie fakt jak będzie z lekami. Osobiście wolałabym je brać tak jak w staraniach i ciąży z Olkiem. Psychicznie byłabym spokojniejsza o wiele
A jak Malutka?
Ja do 37tc nie dotrzymałam, a podobno te tygodnie końcowe są najgorsze, ale myśl o efekcie końcowymA ja już zaczynam mieć dość [emoji85][emoji2960]
Dzisiaj 37t0d [emoji86]
Może być przez żółtaczkę. U nas jak się przedłużała to wręcz fanatycznie ważyli Olka, ale przybierał ponad przeciętnie, wiec w którymś momencie dali sobie spokój.Ooo to super to teraz dziewczynka do pary.
No pewnie z lekami będziesz spokojniejsza.
To szybciutko rozszerzaliście dietę. Ale jak glodomorek je, to najważniejsze.
Nasza gwiazdeczka dobrze, tylko coś mało nam przybiera. Jest na cycu. W piątek idziemy znów na ważenie i mam nadzieję, że już będzie lepiej. Żółtaczka ją trochę trzyma, może to przez to. W piątek też będzie badać poziom bilirubiny.
W piątek idziemy i zobaczymy jak przybierze. Na pewno dr zleci morfologię i bilirubinę. Zobaczymy co dalej, oby już poszło lepiej.Może być przez żółtaczkę. U nas jak się przedłużała to wręcz fanatycznie ważyli Olka, ale przybierał ponad przeciętnie, wiec w którymś momencie dali sobie spokój.
Dali Ci jakieś zalecenia/badania do zrobienia?