reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wahania - czy próbować zachodzić w ciążę po poronieniu

reklama
@Carry88 co tam słychać?
@MalyGosc co tam u synka?
@Wielka Mi :) kochana co tam u Ciebie?
U nas wszystko w porządku :) Czas tak szybko leci, człowiek nie zdąży się obejrzeć a tu już koniec dnia :D i tak już prawie od 6 miesięcy :)
Mały zdrowy, rośnie jak na drożdżach, za jedzeniem aż dosłownie piszczy taki głodomor :) Od 17 tygodnia rozszerzaliśmy dietę, na szczęście na nic na razie nie jest uczulony
My przyspieszyliśmy rozmyślania o drugim dziecku i po kontroli w lipcu u gina chcemy próbować :)
Zastanawia mnie jedynie fakt jak będzie z lekami. Osobiście wolałabym je brać tak jak w staraniach i ciąży z Olkiem. Psychicznie byłabym spokojniejsza o wiele :)

A jak Malutka?

Heja, u mnie dzisiaj początek 36 tc [emoji85]
Jula nadal leży miednicowo. Właśnie zajmuje się pakowaniem torby. Poza tym wszystko u nas w porządku, dobrze się czuję. W mieszkaniu remonty skończone, łóżeczko, wózek, wszystko czeka. Ja przerażona kiedy to minęło. Nie wrzucałam Wam chyba foto od świąt Bożego Narodzenia więc mały update na końcówce [emoji2960]Zobacz załącznik 1266619
Czasem aż człowiek tęskni do takiego brzuszka :) :*

U nas wszystko w porządku :) Czas tak szybko leci, człowiek nie zdąży się obejrzeć a tu już koniec dnia :D i tak już prawie od 6 miesięcy :)
Mały zdrowy, rośnie jak na drożdżach, za jedzeniem aż dosłownie piszczy taki głodomor :) Od 17 tygodnia rozszerzaliśmy dietę, na szczęście na nic na razie nie jest uczulony
My przyspieszyliśmy rozmyślania o drugim dziecku i po kontroli w lipcu u gina chcemy próbować :)
Zastanawia mnie jedynie fakt jak będzie z lekami. Osobiście wolałabym je brać tak jak w staraniach i ciąży z Olkiem. Psychicznie byłabym spokojniejsza o wiele :)

A jak Malutka?
Ooo to super ❤️ to teraz dziewczynka do pary.
No pewnie z lekami będziesz spokojniejsza.
To szybciutko rozszerzaliście dietę. Ale jak glodomorek je, to najważniejsze.
Nasza gwiazdeczka dobrze, tylko coś mało nam przybiera. Jest na cycu. W piątek idziemy znów na ważenie i mam nadzieję, że już będzie lepiej. Żółtaczka ją trochę trzyma, może to przez to. W piątek też będzie badać poziom bilirubiny.

Ooo to super ❤️ to teraz dziewczynka do pary.
No pewnie z lekami będziesz spokojniejsza.
To szybciutko rozszerzaliście dietę. Ale jak glodomorek je, to najważniejsze.
Nasza gwiazdeczka dobrze, tylko coś mało nam przybiera. Jest na cycu. W piątek idziemy znów na ważenie i mam nadzieję, że już będzie lepiej. Żółtaczka ją trochę trzyma, może to przez to. W piątek też będzie badać poziom bilirubiny.
Może być przez żółtaczkę. U nas jak się przedłużała to wręcz fanatycznie ważyli Olka, ale przybierał ponad przeciętnie, wiec w którymś momencie dali sobie spokój.
Dali Ci jakieś zalecenia/badania do zrobienia?

reklama
Może być przez żółtaczkę. U nas jak się przedłużała to wręcz fanatycznie ważyli Olka, ale przybierał ponad przeciętnie, wiec w którymś momencie dali sobie spokój.
Dali Ci jakieś zalecenia/badania do zrobienia?
W piątek idziemy i zobaczymy jak przybierze. Na pewno dr zleci morfologię i bilirubinę. Zobaczymy co dalej, oby już poszło lepiej.
To fakt czas leci bardzo szybko. Dopiero co się urodziła a tu już wczoraj 7 tygodni skończyła. Dziś odebrałam w końcu fotki z sesji.
3.jpg

Do góry