reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wahania - czy próbować zachodzić w ciążę po poronieniu

reklama
O to nasza Księżniczka 😍
Screenshot_20210330-133237.png
Screenshot_20210330-133305.png

Jakie miałaś wskazania do cc?
Przepraszam że pytam bo pewnie nie raz o tym pisałaś [emoji2356]
Hejka, już po wszystkim i Kaja już z nami [emoji3590]. Nie mogli jej wyjąć, tak dobrze jej tam było. Trochę stresu już miałam, ale na szczęście wszystko ok.
Kurczę foty nie mogę wrzucić, bo są za duże [emoji19]

No ale jak tam się czujesz? Wszystko ok?
Mała wygląda na dorodną pannicę :)
Czuję się dobrze, nie mogę narzekać. Myślałam, że będzie gorzej, ale jest dobrze. Strasznie ciepło w tym szpitalu i pocę się jak świnka.
Mała też ok, ważyła 3180g i 52 cm długa już pokazuje swój charakterek 🤣, ale ogólnie jest taka słodka 😍.
Jakie miałaś wskazania do cc?
Przepraszam że pytam bo pewnie nie raz o tym pisałaś [emoji2356]
Ja pierwszy poród miałam wywoływany i że względu na brak postępu i zanikające tętno malucha zrobili CC i teraz doszło nadciśnienie oczne u zmiany jaskrowe na jednym oku.

reklama
Aha [emoji846]
Super że się dobrze czujesz!
Ciekawa jestem czy ja będę miała cc. Gin mówi że Jula jest dużym dzieckiem a do tego póki co ułożona miednicowo, no ale ma jeszcze czas żeby się obrócić [emoji2960]
Czuję się dobrze, nie mogę narzekać. Myślałam, że będzie gorzej, ale jest dobrze. Strasznie ciepło w tym szpitalu i pocę się jak świnka.
Mała też ok, ważyła 3180g i 52 cm długa już pokazuje swój charakterek [emoji1787], ale ogólnie jest taka słodka [emoji7].

Ja pierwszy poród miałam wywoływany i że względu na brak postępu i zanikające tętno malucha zrobili CC i teraz doszło nadciśnienie oczne u zmiany jaskrowe na jednym oku.

Do góry