reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wahania - czy próbować zachodzić w ciążę po poronieniu

Fantastyczni! Wszyscy śliczni! [emoji7] Cala trójca! A jak ladnie pozuja do zdjęć! 🤩

Straszne te czasy! Wygląda jakby ludzie zatracali ludzkość.... Nie mozesz sie przejmowac takimi bzdurami. Myśl tylko o sobie i swoich najblizszych. Reszta albo zazdrosci albo uczuc im brak....
Spelniaj swoje marzenia [emoji16]

Jest tylko jedno ale [emoji28]🤞🏻🤷🏻‍♀️
Mój mąż wraca z delegacji co 2,3 miesiące no i ciężko będzie trafić w te dni [emoji6] a jak już trafi to będę miała 40 [emoji23]🤣

reklama
@Wielka Mi :) 💗 💗
Cudownie Cię widzieć
Starac się kochana ale nie do zwariowania bo wiesz jak się chce... Mocno chce to ten u góry robi psikusa
Powodzenia słońce 💗💗😘

Cześć Kochana 🤩 Póki co to w ogole tego nie widzę. Moze jak minie troche czasu to mi sie odmieni, zobaczymy 😉
Jak Twoja Fasolinka? Jak sie czujecie? 😁

Nie ,ja żadnych badań nie robiłam, jedynie to zmieniłam kwas foliowy i wit b12 na zmetylowane, i od serduszka brałam acard

Zmetylowane, czyli jakie? Co konkretnie brałaś? 😉

Nie mam takich doświadczeń i jest mi bardzo przykro, że to spotyka tak wiele kobiet.
Jeśli jednak mogę coś powiedzieć, to nie uważam, że powinno się w tym dostrzegać jakiegokolwiek "znaku" z góry. To niestety często fizjologia i natura. Wiele ciąż roni się samoistnie, a osoby nie planujące dzieci nawet nie wiedzą że były w ciąży.
Mam nadzieję, że ból i strach szybko minął i następnym razem będziesz cieszyć się piękną i nudną ciążą. Powodzenia!

Nie mam takich doświadczeń i jest mi bardzo przykro, że to spotyka tak wiele kobiet.
Jeśli jednak mogę coś powiedzieć, to nie uważam, że powinno się w tym dostrzegać jakiegokolwiek "znaku" z góry. To niestety często fizjologia i natura. Wiele ciąż roni się samoistnie, a osoby nie planujące dzieci nawet nie wiedzą że były w ciąży.
Mam nadzieję, że ból i strach szybko minął i następnym razem będziesz cieszyć się piękną i nudną ciążą. Powodzenia!

Dziękuję, w mojej glowie wlasnie pelno takich mysli o znakach z góry ... Racjonalne to nie jest, ale ciezko przemowic sobie samej do rozsądku. Chyba potrzebny czas ☺
Dziękuję, ze napisalas ☺

reklama
Wow!! 4cm to juz robi wrażenie! Ale Byk! 😁🤣 Bedzie chlopiec czy dziewczynka? 😉
Koniec 1 trymestru = koniec dolegliwości, ciesze sie, ze to przetrwalyscie 😊 Dzielne Mamuśki 😁
Lekarz się uśmiechnął jak zapytalam czy dziewucha mówiąc że jeszcze mi ni powie :)
Trzymaj się dzielnie słońce
Ściskam 🤗 😘😘😘

Do góry