reklama
elinaa83
Fanka BB :)
Moje trzy aniołki czekają na mnie tam u góry Trzy dni temu śnił mi się mój zmarły tata, który przyszedł do mnie z trzema małymi dziećmi (byli to chłopcy ) Myślę, że to był znak, że one są teraz z nim i on się nimi opiekuje się nigdy tak mi się nie śnił może to już był jakiś znak dla mnie
MalyGosc
To nasz umysł płata nam figle, obrazuje to czego się obawiamy najbardziej...Moje trzy aniołki czekają na mnie tam u góry Trzy dni temu śnił mi się mój zmarły tata, który przyszedł do mnie z trzema małymi dziećmi (byli to chłopcy ) Myślę, że to był znak, że one są teraz z nim i on się nimi opiekuje się nigdy tak mi się nie śnił może to już był jakiś znak dla mnie
Trudny jest to temat, szczególnie kiedy jesteś na świeżo po takiej informacji, ale pamiętaj, ze zawsze po burzy wychodzi słońce, zawsze
Gdybys czegoś potrzebowała, wsparcia, słowa, kopniaka na ogarnięcie to pisz tu śmiało!
elinaa83
Po szklistych oczach je poznasz,
po chwiejnym głosie
po marzeniach w pył obróconych,
sercu na pół złamanym
i ramionach rozpaczliwie pustych
po kołysankach nigdy nie wyśpiewanych,
po nocach nieprzespanych,
po imionach nie nadanych
i łzach w ukryciu wylanych
po smutku
lepiej lub gorzej skrywanym
po tym wszystkim poznasz
... aniołkowe Mamy
po chwiejnym głosie
po marzeniach w pył obróconych,
sercu na pół złamanym
i ramionach rozpaczliwie pustych
po kołysankach nigdy nie wyśpiewanych,
po nocach nieprzespanych,
po imionach nie nadanych
i łzach w ukryciu wylanych
po smutku
lepiej lub gorzej skrywanym
po tym wszystkim poznasz
... aniołkowe Mamy
Wielka Mi :)
Moje trzy aniołki czekają na mnie tam u góry Trzy dni temu śnił mi się mój zmarły tata, który przyszedł do mnie z trzema małymi dziećmi (byli to chłopcy ) Myślę, że to był znak, że one są teraz z nim i on się nimi opiekuje się nigdy tak mi się nie śnił może to już był jakiś znak dla mnie
Twój Tato opiekuje się Twoimi aniołkami, ja wierzę w sny, jestem przekonana, że Twój Tato przyszedł Cię wesprzeć, pokazać, że nic im nie jest i kiedyś wszyscy się spotkacie.... Tylko w innym wymiarze, w innym czasie....
Wielka Mi :)
A w jakim jesteś dokładnie tygodniu i dniu?Dziewczyny niewiem co robić leki odstawione i jest cisza z krwawieniem A to już 3 dzień. Dzwoniłam do szpitala wczoraj powiedzieli, że bez krwotoku nie kazali mi przyjeżdżać. Bo jest covid .Co ja mam robić?
aspekt
@elinaa83 Ja w I ciąży nie brałam żadnych leków i chodziłam miesiąc bez plamień, bóli itp. - poronienie zatrzymane, więc trzeba było do szpitala. Masz tylko ten jeden szpital w okolicy, do którego dzwoniłaś? A dostałąś od swojego ginekologa papierowe skierowanie do szpitala? Może trzeba spakować się na kilkudniowy pobyt i jechać.
reklama
Podziel się: