reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wahania - czy próbować zachodzić w ciążę po poronieniu

reklama
Moje trzy aniołki czekają na mnie tam u góry 😢 Trzy dni temu śnił mi się mój zmarły tata, który przyszedł do mnie z trzema małymi dziećmi (byli to chłopcy ) Myślę, że to był znak, że one są teraz z nim i on się nimi opiekuje się 😥 nigdy tak mi się nie śnił może to już był jakiś znak dla mnie 😥

Moje trzy aniołki czekają na mnie tam u góry 😢 Trzy dni temu śnił mi się mój zmarły tata, który przyszedł do mnie z trzema małymi dziećmi (byli to chłopcy ) Myślę, że to był znak, że one są teraz z nim i on się nimi opiekuje się 😥 nigdy tak mi się nie śnił może to już był jakiś znak dla mnie 😥
To nasz umysł płata nam figle, obrazuje to czego się obawiamy najbardziej...
Trudny jest to temat, szczególnie kiedy jesteś na świeżo po takiej informacji, ale pamiętaj, ze zawsze po burzy wychodzi słońce, zawsze
Gdybys czegoś potrzebowała, wsparcia, słowa, kopniaka na ogarnięcie to pisz tu śmiało!

Po szklistych oczach je poznasz,
po chwiejnym głosie
po marzeniach w pył obróconych,
sercu na pół złamanym
i ramionach rozpaczliwie pustych
po kołysankach nigdy nie wyśpiewanych,
po nocach nieprzespanych,
po imionach nie nadanych
i łzach w ukryciu wylanych
po smutku
lepiej lub gorzej skrywanym
po tym wszystkim poznasz
... aniołkowe Mamy

Twój Tato opiekuje się Twoimi aniołkami, ja wierzę w sny, jestem przekonana, że Twój Tato przyszedł Cię wesprzeć, pokazać, że nic im nie jest i kiedyś wszyscy się spotkacie.... Tylko w innym wymiarze, w innym czasie.... 💫

Dziewczyny niewiem co robić leki odstawione i jest cisza z krwawieniem A to już 3 dzień. Dzwoniłam do szpitala wczoraj powiedzieli, że bez krwotoku nie kazali mi przyjeżdżać. Bo jest covid .Co ja mam robić?

@elinaa83 Ja w I ciąży nie brałam żadnych leków i chodziłam miesiąc bez plamień, bóli itp. - poronienie zatrzymane, więc trzeba było do szpitala. Masz tylko ten jeden szpital w okolicy, do którego dzwoniłaś? A dostałąś od swojego ginekologa papierowe skierowanie do szpitala? Może trzeba spakować się na kilkudniowy pobyt i jechać.

Teraz jest 9 tc .Mam skierowanie, ale nie przyjmą mnie do szpitala bo nie ma akrwawienia.Nawet jak pojadę to mnie odesla tak mi powiedzieli jak dzwoniłam. Bo jest covid i tylko z krwotokiem mnie przyjmą

reklama
Mam szpital u mnie w miejscowości, ale nie pójdę tu bo ostatnio zostałam potraktowana strasznie (pisałam tu moja historię) dlatego wolę jechać do wojewódzkiego 150km oddalonego ode mnie

Do góry