reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wahania - czy próbować zachodzić w ciążę po poronieniu

A u mnie dziewczyny zapowiada się na sobotnio urodzinowy okres 🤣😓 Nie testuje oczywiście, bo przed okresem nigdy tego nie robię a pewnie się nie spóźni tylko przyjdzie o czasie tak się okresowo czuję po prostu ;)
Może jest jeszcze szansa, że nie przyjdzie. Tego Co życzę ☺️

reklama
A u mnie dziewczyny zapowiada się na sobotnio urodzinowy okres 🤣😓 Nie testuje oczywiście, bo przed okresem nigdy tego nie robię a pewnie się nie spóźni tylko przyjdzie o czasie tak się okresowo czuję po prostu ;)

Jako 100% wiedźma, czaruje Cię wstrętna @ , idź precz i nie wracaj przed upływem roku!!! Czary Mary Hokus Pokus!!! :-) :):angry::-) :)

Świetne wieści! 😃 😃 😃 Kiedy wizyta u lekarza?
W czwartek mam powtórzyć betę. I wtedy w piątek mam zadzwonić do Niego. Czekam na wolny termin USG, bo nie daje mi spokoju że w sobotę był sam pęcherzyk a w poniedziałek beta 40 tys wskazująca na 6/7 tydzień.
Mam nadzieję, że wszystko się rozwiąże w przeciągu tygodnia.

W czwartek mam powtórzyć betę. I wtedy w piątek mam zadzwonić do Niego. Czekam na wolny termin USG, bo nie daje mi spokoju że w sobotę był sam pęcherzyk a w poniedziałek beta 40 tys wskazująca na 6/7 tydzień.
Mam nadzieję, że wszystko się rozwiąże w przeciągu tygodnia.
Myślę, że zmiany tam w środku są drastycznie szybkie i rozwojowe, że w ciągu kilkunastu godzin obraz może całkowicie się zmienić :) Mój Mały też w ciągu równych 4 tygodni przybrał na wadze dwukrotnie (nawet ponad) i wszystko jest ok. Najważniejsze, że beta nie spadła, czego obawiałaś się najbardziej :)

Na początku przeczytałam (sama nie wiem czemu :D ), że zapowiada się sobotnio urodzinowy seks :D i pomyślałam, że no to super :D Ale głodnemu chleb na myśli, jak to mówią, a mój Stary blokada na całego w tych sprawach :/
Ale kto wie co z tym okresem, może wcale się nie pojawić ;)

Jakie ziarno?! Jakiej niepewności?! Czyś Ty oszalała?! :p Młody pięknie rośnie, świruje sobie w brzuszku, a Ty się ciesz , że jeszcze nie ma nóg na Twoich żebrach 🤪

Wręcz były nieświadome możliwych zagrożeń. Szczęśliwe Kobiety :)
Masz świętą rację, nie ma co na zapas zbierać nerw, bo na to pewnie przyjdzie jeszcze czas :p

Na początku przeczytałam (sama nie wiem czemu :D ), że zapowiada się sobotnio urodzinowy seks :D i pomyślałam, że no to super :D Ale głodnemu chleb na myśli, jak to mówią, a mój Stary blokada na całego w tych sprawach :/
Ale kto wie co z tym okresem, może wcale się nie pojawić ;)
Ależ ten czas szalenie leci... U Ciebie już połówkowe! 🥰
Fakt leci czas, jak szalony.
No co Ty Twój M nie chce seksu? Boże mój to wiecznie narzeka i wiecznie mu mało 😁🙈. Zawsze się śmieje, że mam popęd jak stara babcia 🙈😁. Ja naprawdę się dla niego staram 😜, jak tak liczę czasem, to ma ok. 4 razy na tydzień, czasem mniej, czasem więcej, więc myślę, że nie ma co narzekać 🙈😜🙊. Ja mam momentami obawy, ale lekarz nie zabronił, więc na spokojnie można 😉.

Fakt leci czas, jak szalony.
No co Ty Twój M nie chce seksu? Boże mój to wiecznie narzeka i wiecznie mu mało 😁🙈. Zawsze się śmieje, że mam popęd jak stara babcia 🙈😁. Ja naprawdę się dla niego staram 😜, jak tak liczę czasem, to ma ok. 4 razy na tydzień, czasem mniej, czasem więcej, więc myślę, że nie ma co narzekać 🙈😜🙊. Ja mam momentami obawy, ale lekarz nie zabronił, więc na spokojnie można 😉.
Przed ciążą u nas też nie było problemu, a teraz jest posucha :D Stary twierdzi, ze obecność Małego go stresuje, że jak tak on ma tam wejść a tam dziecko przecież, że ma poczucie, że zaraz mu krzywdę zrobi... I trzeba stosować półśrodki.... No nic, jakoś to przeżyję :p

reklama
Do góry