reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wahania - czy próbować zachodzić w ciążę po poronieniu

A u mnie dziewczyny zapowiada się na sobotnio urodzinowy okres 🤣😓 Nie testuje oczywiście, bo przed okresem nigdy tego nie robię a pewnie się nie spóźni tylko przyjdzie o czasie tak się okresowo czuję po prostu ;)
Może jest jeszcze szansa, że nie przyjdzie. Tego Co życzę ☺️

reklama
A u mnie dziewczyny zapowiada się na sobotnio urodzinowy okres 🤣😓 Nie testuje oczywiście, bo przed okresem nigdy tego nie robię a pewnie się nie spóźni tylko przyjdzie o czasie tak się okresowo czuję po prostu ;)

Jako 100% wiedźma, czaruje Cię wstrętna @ , idź precz i nie wracaj przed upływem roku!!! Czary Mary Hokus Pokus!!! :-) :):angry::-) :)

Świetne wieści! 😃 😃 😃 Kiedy wizyta u lekarza?
W czwartek mam powtórzyć betę. I wtedy w piątek mam zadzwonić do Niego. Czekam na wolny termin USG, bo nie daje mi spokoju że w sobotę był sam pęcherzyk a w poniedziałek beta 40 tys wskazująca na 6/7 tydzień.
Mam nadzieję, że wszystko się rozwiąże w przeciągu tygodnia.

W czwartek mam powtórzyć betę. I wtedy w piątek mam zadzwonić do Niego. Czekam na wolny termin USG, bo nie daje mi spokoju że w sobotę był sam pęcherzyk a w poniedziałek beta 40 tys wskazująca na 6/7 tydzień.
Mam nadzieję, że wszystko się rozwiąże w przeciągu tygodnia.
Myślę, że zmiany tam w środku są drastycznie szybkie i rozwojowe, że w ciągu kilkunastu godzin obraz może całkowicie się zmienić :) Mój Mały też w ciągu równych 4 tygodni przybrał na wadze dwukrotnie (nawet ponad) i wszystko jest ok. Najważniejsze, że beta nie spadła, czego obawiałaś się najbardziej :)

Na początku przeczytałam (sama nie wiem czemu :D ), że zapowiada się sobotnio urodzinowy seks :D i pomyślałam, że no to super :D Ale głodnemu chleb na myśli, jak to mówią, a mój Stary blokada na całego w tych sprawach :/
Ale kto wie co z tym okresem, może wcale się nie pojawić ;)

Jakie ziarno?! Jakiej niepewności?! Czyś Ty oszalała?! :p Młody pięknie rośnie, świruje sobie w brzuszku, a Ty się ciesz , że jeszcze nie ma nóg na Twoich żebrach 🤪

Wręcz były nieświadome możliwych zagrożeń. Szczęśliwe Kobiety :)
Masz świętą rację, nie ma co na zapas zbierać nerw, bo na to pewnie przyjdzie jeszcze czas :p

Na początku przeczytałam (sama nie wiem czemu :D ), że zapowiada się sobotnio urodzinowy seks :D i pomyślałam, że no to super :D Ale głodnemu chleb na myśli, jak to mówią, a mój Stary blokada na całego w tych sprawach :/
Ale kto wie co z tym okresem, może wcale się nie pojawić ;)
Ależ ten czas szalenie leci... U Ciebie już połówkowe! 🥰
Fakt leci czas, jak szalony.
No co Ty Twój M nie chce seksu? Boże mój to wiecznie narzeka i wiecznie mu mało 😁🙈. Zawsze się śmieje, że mam popęd jak stara babcia 🙈😁. Ja naprawdę się dla niego staram 😜, jak tak liczę czasem, to ma ok. 4 razy na tydzień, czasem mniej, czasem więcej, więc myślę, że nie ma co narzekać 🙈😜🙊. Ja mam momentami obawy, ale lekarz nie zabronił, więc na spokojnie można 😉.

Fakt leci czas, jak szalony.
No co Ty Twój M nie chce seksu? Boże mój to wiecznie narzeka i wiecznie mu mało 😁🙈. Zawsze się śmieje, że mam popęd jak stara babcia 🙈😁. Ja naprawdę się dla niego staram 😜, jak tak liczę czasem, to ma ok. 4 razy na tydzień, czasem mniej, czasem więcej, więc myślę, że nie ma co narzekać 🙈😜🙊. Ja mam momentami obawy, ale lekarz nie zabronił, więc na spokojnie można 😉.
Przed ciążą u nas też nie było problemu, a teraz jest posucha :D Stary twierdzi, ze obecność Małego go stresuje, że jak tak on ma tam wejść a tam dziecko przecież, że ma poczucie, że zaraz mu krzywdę zrobi... I trzeba stosować półśrodki.... No nic, jakoś to przeżyję :p

reklama
Do góry