reklama
Wielka Mi :)
Fanka BB :)
z obliczen wychodzi 5 tydzien ale było widać sam pęcherzyk.
Mozliwe ze pozniej doszło do zapłodnienia.
Albo biochemiczna.
Mam przyjść 5 i się okaze
Dostalam clexane. Duphaston. Acard mam dalej przyjmowac.
Głowa do góry, cyc do przodu - w 5tc zazwyczaj widać sam pęcherzyk
Ważne, żeby był kształtny i ładnie rósł
Będzie dobrze Kiedy masz kolejną wizytę?
Dzisiaj 4 dpo, czekam na testowanie [emoji6]
Ten cykl był na stymulacji, dzisiaj na usg potwierdzona owulacja. W poprzednim cyklu naturalnym zrobiła mi się torbiel ciałka żółtego ale szybko się wchłonęła.
Z badań porobiłam trombofilie, zespół antyfosfolipidowy i inne zalecane po poronieniach i nic z nich póki co nie wynika dlatego próbujemy drugi raz.
Trzymam kciuki, żeby testowanie wyszło pozytywne
Fajnie, że jesteś pod stałą opieką lekarza, powodzenia
Dziś dostałam brązowego plamienia. Chyba jutro rano pojadę na IP. Tym razem pewnie mnie przyjmą i zrobią zabieg.
Jak się trzymasz? Czekasz jednak do piątku, żeby iść do swojego lekarza?
dziewczyny martwię się , jestem po poronieniu w maju.
Teraz biorę duphaston i robiłam bete żeby sprawdzić czy mam go odstawiać czy nie a tu beta 69. po 48h 176 więc chyba ok ale cały czas mam delikatne plamienie..
boje się że skończy się tak samo jak ostatnio [emoji25]
ktoś ma pomysł skąd te plamienia?
A może to plamienie implantacyjne?
Który to tydzień według ostatniej @?
Zabulinka_86
Cały czas myślę o Tobie. Jaką decyzję podjęłaś? Myślę, że lepiej być pod kontrolą. U mnie pierwsze poronienie w domu skończyło się niezbyt fajnie. Daj znać.Z tej ciąży już nic nie będzie, lekarze nie dawali szans od początku. Na dobre zakończenie nie liczę...
Wizytę u lekarza mam na piątek umówiona.
Carry88
Moderator
Z tej ciąży już nic nie będzie, lekarze nie dawali szans od początku. Na dobre zakończenie nie liczę...
Wizytę u lekarza mam na piątek umówiona.
Współczuję bardzo. Jesteś bliska mojemu sercu. Ja wybrałam zabieg, bo nie plamiłam a nie chciałam robić w domu. Daj znać.
Aga10_2018
Głowa do góry, cyc do przodu - w 5tc zazwyczaj widać sam pęcherzyk
Ważne, żeby był kształtny i ładnie rósł
Będzie dobrze Kiedy masz kolejną wizytę?
Trzymam kciuki, żeby testowanie wyszło pozytywne
Fajnie, że jesteś pod stałą opieką lekarza, powodzenia
Jak się trzymasz? Czekasz jednak do piątku, żeby iść do swojego lekarza?
A może to plamienie implantacyjne?
Który to tydzień według ostatniej @?
Kolejna wizyte mam 5 wrzesnia w sobote.
3,9 mm na 1,8 mm był okraglutki ale podobno jak na 5 tc za mały.
Wiec powiedziala ze jej to wyglada na biochemie albo ze wcześniejsza ciąża.
Mam zbadac bete i chyba poniedzialek. Środa pojde i bede znala przyrost.
Ja sie w ogole teraz nie nastawialam na ciążę :/ i nie mysle niestety pozytywnie jak od lekarza tak slyszysz ... ale stwierdziła ze mam brac duphaston i clexane bo a noz wszystko bedzie dobrze.
Kazala sie nie przejmowac
Ostatnia edycja:
Aga10_2018
Nie pojechałam na IP. Plamienie mam nadal.
Bije się z myślami czy jechać czy czekać aż się zacznie...i obejść się bez szpitala.
Boję się zabiegu, boję się ronic w domu.
Sytuacja bez wyjścia.
Facet twierdzi że mam jechać i że mnie jutro zawiezie.
A moze uda sie oczyscic tabletkami ?
Ale zaraz zaraz czy na usg jest cos nie tak ?
Nie widać zarodka akcji serduszka ?
Ktory masz tc
Przepraszam jesli nIe doczytalam
Jak już uwidoczniła pecherzyk to nie biochem. A wiesz kiedy miałaś owulacje??
Kolejna wizyte mam 5 wrzesnia w sobote.
3,9 mm na 1,8 mm był okraglutki ale podobno jak na 5 tc za mały.
Wiec powiedziala ze jej to wyglada na biochemie albo ze wcześniejsza ciąża.
Mam zbadac bete i chyba poniedzialek. Środa pojde i bede znala przyrost.
Ja sie w ogole teraz nie nastawialam na ciążę :/ i nie mysle niestety pozytywnie jak od lekarza tak slyszysz ... ale stwierdziła ze mam brac duphaston i clexane bo a noz wszystko bedzie dobrze.
Kazala sie nie przejmowac [emoji86][emoji16]
Aga10_2018
Jak już uwidoczniła pecherzyk to nie biochem. A wiesz kiedy miałaś owulacje??
Oj Aga nie wiem wlasnie.
Bo okres 1 po poronieniu - 16 maja poronilam. Tzn tabletki .. a pozniej 1 okres po dostałam 24 czerwca. Nastepny 21 lipca czyli cykl 27 dni .
Nawet nie pamiętam kiedysmy sie kochali bo wlasnie odpuscilismy. Nie kupowalam tez paskow owulacyjnych jak po 1 poronieniu.
Wiem ze na pewno 8 sierpnia byly Przytulanki i pamiętam ze nawet mialam ochote na agroturystyce bylimy haha.
Moze wtedy.
A widzisz. A bylam u Pani profesor doktor nadzwyczajnej habilitowanej i powiedziała cos takiego. Ze biochemia moze....
8 sierpnia to 19 dc z tego co widziałam więc spokojnie ciąża może być młodsza o tydzień. Będzie dobrze! Wiem że to łatwo powiedzieć. Sama mam stracha. Dzisiaj mi się śniło że dwie kreski na teście miałam [emoji849]
Oj Aga nie wiem wlasnie.
Bo okres 1 po poronieniu - 16 maja poronilam. Tzn tabletki .. a pozniej 1 okres po dostałam 24 czerwca. Nastepny 21 lipca czyli cykl 27 dni .
Nawet nie pamiętam kiedysmy sie kochali bo wlasnie odpuscilismy. Nie kupowalam tez paskow owulacyjnych jak po 1 poronieniu.
Wiem ze na pewno 8 sierpnia byly Przytulanki i pamiętam ze nawet mialam ochote [emoji14] na agroturystyce bylimy haha.
Moze wtedy.
A widzisz. A bylam u Pani profesor doktor nadzwyczajnej habilitowanej i powiedziała cos takiego. Ze biochemia moze....
reklama
Aga10_2018
8 sierpnia to 19 dc z tego co widziałam więc spokojnie ciąża może być młodsza o tydzień. Będzie dobrze! Wiem że to łatwo powiedzieć. Sama mam stracha. Dzisiaj mi się śniło że dwie kreski na teście miałam [emoji849]
Będzie dobrze Aguś. Jestem przekonana ze bedzie Mama uda się zobaczysz ! Czego bardzo Ci z calego serca życzę
Latwo powiedziec. Ale wiem, ze się doczekasz.
Podziel się: