Wielka Mi :)
Fanka BB :)
Miłego ostatniego tygodnia wakacji, Dziewczynki ⛱
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję kochana, mój to ostatni tydzień pracyMiłego ostatniego tygodnia wakacji, Dziewczynki ⛱
Witam Cię już w takim razie w czasie błogiego leniuchowaniaDziękuję kochana, mój to ostatni tydzień pracy ❤
Dziękuję kochana, mój to ostatni tydzień pracy ❤
Cześć Dziewczyny . Nie wiem czy mnie kojarzycie pisalam w maju. Mam synka jednak dwie kolejne ciążę stracilam. Ostatnia w maju.
Odpuscilam temat i ku zdziwieniu okres spozniajacy nie byl spowodowany nowa praca i emocjami a dwiema kreskami na tescie
Caly czas biore acard.
Prosze powiedzcie mi jakie powinnam kupic witaminy.
Pregna plus ma aktywne foliany .?
W te pędy oczywiscie lece do gina ale chce cos dzisiaj kupic bez recepty.
Pewnie dostane heparyne.
Pregna plus ma aktywne ?
U mnie to tak wygląda
Ktoras z Was ma podobna sytuację ?Zobacz załącznik 1167548
Cześć Dziewczyny . Nie wiem czy mnie kojarzycie pisalam w maju. Mam synka jednak dwie kolejne ciążę stracilam. Ostatnia w maju.
Odpuscilam temat i ku zdziwieniu okres spozniajacy nie byl spowodowany nowa praca i emocjami a dwiema kreskami na tescie
Caly czas biore acard.
Pewnie dostane heparyne.
Pregna plus ma aktywne ?
U mnie to tak wygląda
Ja biorę prenatal uno.Cześć Dziewczyny . Nie wiem czy mnie kojarzycie pisalam w maju. Mam synka jednak dwie kolejne ciążę stracilam. Ostatnia w maju.
Caly czas biore acard.
Pewnie dostane heparyne.
Pregna plus ma aktywne ?
U mnie to tak wygląda
O Aga, ale super że Ci się udało!
Żadne pregny nie mają metylowanych witamin, musisz kupić osobno, kwas foliowy solgar najlepiej i d3 osobno