Wielka Mi :)
Fanka BB :)
Szukałam kiedyś, podobno są pytanie tylko czy działają. Ja na razie nie eksperymentuje bo za dużo będzie tych tabsów u mnie wiem ze ktos kiedyś polecał z lab one libido her
Ciekawe na jakiej zasadzie to działa i czy jak np zaczęłybyśmy regularnie łykać to atakowałybyśmy naszych facetów o każdej porze dnia i nocy, niezależnie od miejsca Potem by gadali między sobą "ale niewyżyte te nasze kobiety"
Chyba są, ale nie zagłębiałem się w temat
Hihi, no ja się nie zamierzam zagłębiać Taką sobie mnie wybrał to teraz niech się męczy
Dokładnie, masz rację w 100%. Mam ogromne wsparcie w mojej szefowej. Ona rozumie, trzyma kciuki, żeby się udało. Co miesiąc jak widzi moje dziwne zachcianki w pracy ( A mam je ciągle, np śledź, A później był mars, albo cokolwiek czekoladowego ) to mówi to już? Już się udało? Mega kobieta, przeszła to samo, Tylko że ma 3 dzieci. Zobaczymy czy teraz się uda, cykl był idealny
Super, że trafiłaś na taką fajną szefową Przynajmniej masz w niej wsparcie i zrozumienie
Czekamy na pocyklowe newsy
Mam już rozpisaną suplementację. Będę zamawiać jutro witaminki. Za miesiąc sprawdzę życzy wyniki idą w dobrą stronę dzisiaj jestem trochę lepiej nastawiona niż wczoraj. Jeśli jesteście ciekawe to mogę wstawić co będę zamawiać akurat sporo czytałam na grupie o mthfr na fejsbuku i dziewczyny polecały te zestawy.
Wiadomo, że chcemy! Dawaj !!