moja waga 68/69kg, ale u mnie to norma bo mam 177 cm wzrostuna razie nicsie nie zmieniło, oby jak najdłużej...
reklama
ilovesummer
Fanka BB :)
startuje z 48 kg. zobaczymy jak będzie za parę miesięcy hehe
annajak
W pierwszej ciązy startowałam z 61kg do 79kg. Wiosną ważylam ok 56 kg ale jak ograniczyłam karmienie i skrociłam spacery to wróciłam do 60kg.
Teraz mam nadzieję tez nie przekroczyć 80kg, ale nie wiem jak to będzie bo na razie jem wszystko w ilościach hurtowych, dieta 10 posilków dziennie poprostu. Co chwila mam na cos ochote. Dziś wieczorem zjadlam pudelko piernikow, 2 porcje lodow, pół salami i wlasnie zabieram się do tertelini za szpinakiem ehh
A moja ulubiona i wymarzona waga to 55kg, tylko że nie wiem czy kiedykolwiek do niej jeszcze wrócę.
Teraz mam nadzieję tez nie przekroczyć 80kg, ale nie wiem jak to będzie bo na razie jem wszystko w ilościach hurtowych, dieta 10 posilków dziennie poprostu. Co chwila mam na cos ochote. Dziś wieczorem zjadlam pudelko piernikow, 2 porcje lodow, pół salami i wlasnie zabieram się do tertelini za szpinakiem ehh
A moja ulubiona i wymarzona waga to 55kg, tylko że nie wiem czy kiedykolwiek do niej jeszcze wrócę.
marcia331
A ja startuje z wagą 58kg. Ważyłam się specjalnie w zeszłym tygodniu w pracy. Było dokładnie 58,2. A dzisiaj na tej samej wadze 58,4, ale to chyba granica błędu statystycznego :-) wystarczy się niewypróżnić i od razu jest więcej. Ciekawe ile będę miała w sierpniu. To moja pierwsza ciąża więc nie mam porównania.
Ale chudziny jesteście
Ja poprzednią ciążę zaczynałam po długiej chorobie, która mnie podtuczyła Startowałam z 68 kg (przy wzroście 171 cm) i przytyłam 19 kg. 10 kg zostawiłam w szpitalu, kolejnych pozbyłam się w 3-4 miesiące.
Od września byłam na 2-miesięcznej diecie i doszłam do 62,5 kg. I z taką wagą rozpoczynam obecną ciążę
Póki co "rzuciło mi się" na smaki, nic mi nie smakuje, więc może uda się przytyć mniej niż 19 kg tym razem Z Franek przez cały pierwszy trymestr wsuwałam frytki, zapiekanki i colę :/
Ja poprzednią ciążę zaczynałam po długiej chorobie, która mnie podtuczyła Startowałam z 68 kg (przy wzroście 171 cm) i przytyłam 19 kg. 10 kg zostawiłam w szpitalu, kolejnych pozbyłam się w 3-4 miesiące.
Od września byłam na 2-miesięcznej diecie i doszłam do 62,5 kg. I z taką wagą rozpoczynam obecną ciążę
Póki co "rzuciło mi się" na smaki, nic mi nie smakuje, więc może uda się przytyć mniej niż 19 kg tym razem Z Franek przez cały pierwszy trymestr wsuwałam frytki, zapiekanki i colę :/
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
ja się w końcu zważyłam na wizycie - 61.5, miłe zaskoczenie, myślałam, że z 3 kilo więcej.. ale co tam, szybko się nadrobi ;-)
kakakarolina
Jak to co Ainhoa będzie, Piekny różowy bobasek. Wagą się nie przejmuj ja mam niewiele mniej ale nie pisze ile bo mniej to dołuje
Aingoa witaj w klubie ja tez zaczynam z 90 i jestem przerazona w zeszlej ciazy przytylam 35kg chociaz sie nie obrzeralam schudlam 25 i jeszcze 10 mi zostalo oj ciezko bedzie ale obiecalam sobie ze bede naprawde wyliczac co jem i najwarzniejsze zrrowo jesc ale malo
reklama
Podziel się: