reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciązy

reklama
a ja startuje z wagi 77:wściekła/y::szok: ale mam to głęboko w 4literach:-)

przy kazdej ciąży czyli 4 razy przytyłam ok 20-22kg i nie ważne czy jadłam czy nie ciągle było tak samo!!

mnie waga się zepsuła po ostatniej ciąży ;-) wtedy startowałam z wagą 60 i skończyłam na 76, więc +16, po ciąży wróciłam do 61, teraz czuję się na 63-64, w czwartek będę u ginka to się zważę ;-)

ja waze 73 ,w pierwszej ciazy zaczynalam 68 i skonczylam na 89:szok::tak: niestety nie udalo mi sie wrócic :baffled::tak:na poczatku 3 mies juz bylo widac ciaze:nerd: teraz na szczescie waga stoi:tak:

No od razu lepiej bo wczoraj jak czytalam ze wazycie 50,60 kg to dalam sobie spokoj z pisaniem bo wstyd przyznac sie do mojej obecnej wagi ale dzis juz mam odwage napisac widze ze nie tylko ja startuje z waga ponad 70 kg a dokladnie 72kg Tzn 71 bo kg juz schudlam Nie mam apetytu i cale dnie mnie mdli Kazdego dnia coraz bardziej Przerabane normalnie

witajcie u mnie 78 ale mam to w nosie rozmiar 42 ubraniowy przy wzroscie 174 , w pierwszej ciąży było 95 ( rozpieszczałam się ) teraz zamierzam się pilnować ponoć przy takiej wadze powinnam w ciązy przybrać tylko 9 kilo zobaczymy haha

reklama
Ja zaczynam z wagą taką samą jak w pierwszej ciąży czyli 67kg przy wzroście 168cm. Za pierwszym razem przytyłam 11kg a obżerałam się na maksa! Zajadałam się wszystkim i w ogromnych ilościach :-D Po 10 dniach od porodu znów miałam 67kg :tak: Potem w trakcie karmienia ładnie schudłam kilka kg ale jak wróciłam do pracy co równało się z dużym ograniczeniem karmienia to znów przytyłam :sorry2: Jak będzie tym razem to zobaczymy, ale po tej drugiej ciąży więcej już nie planuję, więc po zakończeniu karmienia będę się odchudzać, bo moja waga prawidłowa to góra 60kg :zawstydzona/y:

Do góry