reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga w ciązy

sopelek to widzę że zaczynałyśmy z tą samą wagą. I wzrostowo też się zgadzamy :-) no ja to bym chciała nie przekroczyć 70! Tydzień temu było 2-2,5 na plusie, więc może się uda. No ale Ty przy dwójce to masz inne limity. 4kg to nie tak dużo. Tylko gdzie te Twoje kilogramy????? Po zdjęciach w ogóle ich nie widać.

reklama
wpoprzedniej ciazy zaczynalam z 58 przy wzroscie 162, skonczylam na 68. ale zostalo mi 2 kg wiecej po zeszlej ciazy, wiec w tej bym chciala tez na 68skonczyc:D na razie kg na plusie:-)

A ja zaczynam się martwić... co prawda nie odnotowuje już jakiś spadków, ale waga nadal nie idzie w górę... echhh zaczynałam z wagą 85kg teraz mam 74,5kg... i ani drgnie w górę... masakra jakaś mam nadzieje, że Wikus rośnie zdrowo...byle do następnej wizyty...

Nina Ty się tu w tym wątku nie wychylaj :-D bo spadek masz super. Ja w poprzedniej ciąży przy cukrzycy też chudłam i to w II i w III trymestrze i wszystko było git :tak:
A na pocieszenie powiem Ci że spadku nie mam ale ani kg do przodu też nie i ja tam się cieszę. Idę na +5 na koniec:tak:

kakakarolina przy takiej ogromnej wadze początkowej to ja się ciesze z mojego spadku :D tez bym chciała dobić max do 80kg czyli 5,5kg zobaczymy czy dieta cukrzycowa nadal będzie tak działała. Myślę, że skoro dziecko rośnie, a waga stoi w miejscu to tak na serio to leci w dół, bo dzieciątka nadrabiają:D pocieszyłas mnie- dziękuję:tak:

ja na początku miała straszny apetyt, co godzine musiałam zjeść, bo inaczej masakra. Dlatego pewnie tak szybko wrzuciłam te 4 kg. Teraz już spokojnie, od tygodnia nie przytyłam, zatrzymałam się na 62kg. Apetyt wrócił do normy. Zobaczymy teraz, bo w niedzielę ważenie i fotografowanie :-D

mi przybyło 2kg niecałe w osttanim miesiacu, bo bylo jakos ponad 53, teraz jest rowne 55. probuje pocieszac sie tym ze w koncu bylam w grubym swetrze, nie na czczo...

ja zaczynałam z 75 kg w 6 tyg przy 174 cm wzrostu, a tydzien temu czyli w 14 tc było 78 kg - ale waże się tylko u lekarza żeby z jednej wagi porównywać

reklama
Ja profilaktycznie (dla zdrowia psychicznego) powzięłam silne postanowienie ważenia się tylko w gabinecie u gina:tak: Ile mi przybyło, a przybyło, bo czuję, dowiem się zatem za 3 tygodnie.;-) Do tej pory oddaję się z rozkoszą błogiej nieświadomości.

Do góry