Aleksandra Górska
Fanka BB :)
ach nie wiem czy nasza waga powina nas tak martwic lepiej zeby maluchy dobrze pszybierały na wadze :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc dziewczyny prosze o Wasze rady. Mineły swieta ja mialam duzo stresow i je zjadalam niestety slodyczami ( Jestem w 38 tygodniu ciazy stres przed porodem ....... wskoczylam na wage i przez trzy tygodnie przytyłam 5kg ( zalamka nie wiem czy to normalne bo czytam na roznych stronach ze w tym okresie ciazy juz nie powinno sie tyc a mozna nawet chudnac (
Jutro odbieram wyniki badan ale nic nie wskazuje ze mam zatrucie ciazowe..
Pomozcie, może ktoras z Was tez tak przytyla pod koniec ciazy
witam:-) jak na suwaczku widac zaczął mi sie 5-ty miesciac...wszystko było by ok gdyby nie fakt ze od poczatku ciazy przytyłam zaledwie 2,5 kilo... troszke sie martwie bo chyba to za mało. dodam jeszcze ze jestem bardzo drobna mam 162 cm wzrostu i przed ciaza wazyłam 42 kilo. jem naprawde duzo i nawet słodyczy nie oszczedzam sobie po których podobno sie tyle tyje... i dalej nic. szukałam watku gdzies gdzie sie wypowiedza mamusie którym ginekolog powiedział ze dziecko jest o 2 tyg za małe niz powinno byc ale nic nie znalazłam...mysle ze oba problemy wiaża sie ze soba ale nie mam pojecia co zrobic w takim wypadku....słyszałam równiez ze od bananów sie sporo tyje...zaczynam wiec diete bananowa ale zobaczymy czy skuteczna bedzie.
pozdrawiam i zycze miłego dnia
witam:-) jak na suwaczku widac zaczął mi sie 5-ty miesciac...wszystko było by ok gdyby nie fakt ze od poczatku ciazy przytyłam zaledwie 2,5 kilo... troszke sie martwie bo chyba to za mało. dodam jeszcze ze jestem bardzo drobna mam 162 cm wzrostu i przed ciaza wazyłam 42 kilo. jem naprawde duzo i nawet słodyczy nie oszczedzam sobie po których podobno sie tyle tyje... i dalej nic. szukałam watku gdzies gdzie sie wypowiedza mamusie którym ginekolog powiedział ze dziecko jest o 2 tyg za małe niz powinno byc ale nic nie znalazłam...mysle ze oba problemy wiaża sie ze soba ale nie mam pojecia co zrobic w takim wypadku....słyszałam równiez ze od bananów sie sporo tyje...zaczynam wiec diete bananowa ale zobaczymy czy skuteczna bedzie.
pozdrawiam i zycze miłego dnia