reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży, kosmetyki, wracamy do formy...

reklama
eeee tam jaki słoń kobieto ja to niele się rozbrykałam w ciąży bo mam teraz na plusie 16kg. ważyłam 58 przed i obecnie 76 :-p a jeszcze 3 tyg temu ważyłam 71 więc niezłe przybrałam od ost wizyty ale to wina siedzenia w domku i bardzo znikomego ruchu....
Ja mam mnóstwo rozstępów na pupci, udach, boczkach i nawet pojedyncze na brzuszku ale już jakoś tak się do nich przyzwyczaiłam :-) M mówi na mnie pieszczotliwie "ty moja zebro":-D:-D na początku strasznie przeżywałam wiecie młoda jestem a tu taka pajęczyna na ciele i co jak to wygląda a smarowałam się codziennie zawsze... ale już mi przeszło bo przecież te rozstępy wynagrodzi mi uśmiech córki i jej widok do końca moich dni;-)

Ja mam mnóstwo rozstępów na pupci, udach, boczkach i nawet pojedyncze na brzuszku ale już jakoś tak się do nich przyzwyczaiłam :-) M mówi na mnie pieszczotliwie "ty moja zebro":-D:-D na początku strasznie przeżywałam wiecie młoda jestem a tu taka pajęczyna na ciele i co jak to wygląda a smarowałam się codziennie zawsze... ale już mi przeszło bo przecież te rozstępy wynagrodzi mi uśmiech córki i jej widok do końca moich dni;-)

Święte słowa :-) to tylko rozstępy, które pewnie i tak z czasem zbledną. Ja mam też na pupie i udach i dwa na kazdej piersi :-D
ja wczoraj ważona od początku + 10kg. No ale ja sporo przybrałam przed ciażą ponad 20kg. Także czeka mnie sporo wysiłku po urodzeniu, żeby powrócić do swojej wagi ale co tam DAM RADĘ :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
kms właśnie jeszcze mam na biuście zapomniałam dodać bo tak to ich nie widzę codzienne są od dołu więc nie mam z nimi takiego kontaktu wzrokowego jak z udami:-D:-D:-D:-D

mi kilka rozstępów wylazło na prawym biodrze. ale może już wcześniej tam były? bo ponad rok przez zajściem w ciążę zaczęłam się odchudzać i schudłam 20 kilo w 7 m-cy. tak więc wiem, że można :tak:

ja tak sobie wczoraj oglądałam moje rozstępy i pomyślałam ile kobiet by dało za nie i te nasze kilogramy aby tylko mieć maleństwo to jest nasza "nagroda"za ciężkie 9 m-cy i poród;-)

u mnie jest ok :-)
obyło się bez rozstępów ;-)
przed ciąża wazyłam 62.5 kg, na koniec ciąży 73.5 kg, a wczoraj na wadze było 65kg :-)
Trzeba bedzie tylko popracowac nad miesniami brzucha al na to mam cala jesien i zime ;-)

reklama
Do góry