reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży, kosmetyki, wracamy do formy...

ja od poprzedniej wizyty na plusie 2 kg w przeciagu miesiąca... teraz mamy już 62...... właśnie się dowiedziałam że po porodzie miednica się rozszerza i już nigdy się nie wraca do rozmiaru jak przed ciąża......

MOJE DZINSOWE RURECZKI GUD BAJ???BUUUUUUUUU:sorry2:

reklama
ja od poprzedniej wizyty na plusie 2 kg w przeciagu miesiąca... teraz mamy już 62...... właśnie się dowiedziałam że po porodzie miednica się rozszerza i już nigdy się nie wraca do rozmiaru jak przed ciąża......

MOJE DZINSOWE RURECZKI GUD BAJ???BUUUUUUUUU:sorry2:

no co ty mówisz. jak się nie wraca :wściekła/y::wściekła/y:. a ja wrócę;-)

Eee tam Catedra to wszystko zależy od organizmu - moja mama po każdej ciąży chudsza - przestałam się mieścić w jej ubrania w LO a teraz to nie ma szans żebym jej spodnie na tyłek wciągnęła - a ona czwórkę dzieci urodziła!
W ogóle moi rodzice mają sylwetki jak nastolatki :-):-) tata ma taką klatę :szok::szok::szok: normalnie z tyłu liceum a z przodu, wiadomo... ;-)

Poza tym są dziewczyny, które przed ciążą są 'w sam raz' a po ciąży to szkieletory się z nich robią...

Ja wczoraj u gina weszłam na wagę, pokazała 63kg (zawsze o 2 więcej niż ta u mnie w domu), na ostatniej wizycie miałam 62kg - i lekarz do mnie - ale pani normalnie je, prawda?
czyli że chyba za mało przybrałam:confused: - ale nie bierze pod uwagę tego że ostatnio to na wagę wchodziłam w dżinsach i trampkach a teraz w zwiewnej spódniczce i klapeczkach...

ja to swoją wagą jestem przerażona trochę bo od początku ciąży przybrałam tylko 2 kg ... :szok: niby brzuszka mam trochę i wydawało by sie że powinnam więcej ważyć a tu niespodzianka mam tylko nadzieje że to normalne może w kolejnych miesiącach więcej mi przybędzie :)

Hej kobietki ;-)
Postanowiłam założyć ten wątek bo pewnie nie tylko ja mam ten problem ale większość z nas czyli nieszczęsny cellulit :baffled::baffled: Wczoraj "przypadkowo" zobaczyłam w lustrze swoje pośladki i uda i byłam w szoku !!! :szok::szok::szok: normalnie wyglądają one jak pomarańcza jestem przerażona i tu moja prośba może znacie jakieś dobre i skuteczne sposoby domowe oraz kosmetyki po których faktycznie widać poprawę w likwidowaniu bądź zmniejszeniu jakże tego "pięknego" widoku:sorry2: ??? Czekam na propozycje :-)

reklama
Do góry