reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży, kosmetyki, wracamy do formy...

reklama
ja mam ok +8, bo tak naprawde trudno to stwierdzić. nie wiem ile dokladnie ważyłam przed ciążą :), ale od pierwszej wizyty +6, a te 2 kg to tak sobie dodaje bo trochę przytyłam na samym początku zanim d lekarza poszłam. dużo te 8 kg ale cóż już 7 miesiąc więc mam nadzieje ze do końca nie będzie więcej jak 15

U mnie jak na razie +5 :-) cieszę się bo i tak sporo mnie za dużo ;-)a teraz dodatkowo jak balonik puchnę

a moze warto troche diete zmienic, np wiecej owocow i warzyw jesc. bo tak naprawde to szkoda za duzo w ciaży przytyć, bo potem trzeba się meczyc by to zrzucić :/

dziewczyny ja już nie wiem co robić... na początku ciąży ważyłam 64 kg, teraz ważę 77!!! Bardzo pilnuje tego co jem, żadnych słodyczy, fast-foodów, bialego pieczywa...zawsze bardzo pilnowałam wagi, a teraz poszłam na wizytę i w przeciągu 32 dni przybyło mi 4 kg!! przed ciążą miałam problem z bulimią, może teraz widać tego skutki, bo pozbywałam się mnóstwa kalorii (drogą wiadomo jaką ;/), a teraz zaczęłam normalnie jeść i jest efekt jo-jo?
w dodatku dużo się ruszam, chodzę, biegam...
już nie wiem co z tym robić, nie chcę przytyć 30 kg!!!:-(

ja narazie jestem od początku ciąży 0,5kg w przód ;D na poczatku ważyłam 64kg.. do wczoraj waże 64,5kg ;p

reklama
Do góry