reklama
dokładnie medeuska..to raczej chińskie szycie a nie twoja figura..
kms..ja mam -11kg..średnio trace około 1-1,5kg na tydzień a co do przepisów to ja wykorzystuje kilka tych z książki + oczywiście nieodzowny placek z otrębów owsianych..nawet mój mąz go je bo mu bardzo smakuje..
właśnie dziś ubrałam wreszcie moja sukienkę sprzed ciąży..podpiełam paseczkiem rozmiar s!!! hehehehe do tego botki i czarne "zakolanówki" czapa smerfeta..i ruszyłam na...paznokcie..ostatnio też byłam u wizażystki i pokupowałam sobie masę kosmetyków pielęgnacyjnych i kolorowych byłam też u fryzjera..i chyba skusze się na zmianę koloru..w każdym razie..czuje się znów kobieco..wracam do formy sprzed ciązy w każdym znaczeniu tego słowa..no fantastyczne uczucie
kms..ja mam -11kg..średnio trace około 1-1,5kg na tydzień a co do przepisów to ja wykorzystuje kilka tych z książki + oczywiście nieodzowny placek z otrębów owsianych..nawet mój mąz go je bo mu bardzo smakuje..
właśnie dziś ubrałam wreszcie moja sukienkę sprzed ciąży..podpiełam paseczkiem rozmiar s!!! hehehehe do tego botki i czarne "zakolanówki" czapa smerfeta..i ruszyłam na...paznokcie..ostatnio też byłam u wizażystki i pokupowałam sobie masę kosmetyków pielęgnacyjnych i kolorowych byłam też u fryzjera..i chyba skusze się na zmianę koloru..w każdym razie..czuje się znów kobieco..wracam do formy sprzed ciązy w każdym znaczeniu tego słowa..no fantastyczne uczucie
Ostatnia edycja:
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
Kacha krzycz to załatwię Ci rabat w"moim" salonie.
Centrum Urody - Katowice
Ja bez diety (póki co - szykuje sie do Dukana) po samych zabiegach elektro mam min. -5 w obwodach.Zostało mi 5t zabiegów do konca pierwszej serii.
Centrum Urody - Katowice
Ja bez diety (póki co - szykuje sie do Dukana) po samych zabiegach elektro mam min. -5 w obwodach.Zostało mi 5t zabiegów do konca pierwszej serii.
Ale jestem wściekła na siebie!!! Dlaczego?bo nie mam silnej woli i od porodu nie zgubiłam ani kg a czasami nawet wręcz przeciwnie. Ja nie wiem jak Wy się tak trzymacie i tracicie tyle kg, podziwiam Was. Przez to mam czasami wrażenie,że jestem do niczego bo nic mi nie wychodzi tak jakbym chciała
monisia1979
Fanka BB :)
Doti,zaręczam Ci,że nie wszystkie Dziewczyny tak łatwo gubią "pociążowe" kilogramy ;-).
Czasami,jak karmisz piersią,to te kilogramy nie chcą sobie iść :-):-):-).
Przyjdzie czas,że zrzucisz,zobaczysz .
Dzięki za pocieszenie,ale będzie trudno ponieważ od urodzenia pierwszego dziecka się odchudzam i wtedy nie karmiłam a kg i tak nie chciały iśc.Tyle się na słuchałam,że jak się karmi to łatwiej i szybciej traci się kg i miałam nadzieję,że skoro karmię to teraz będzie mi łatwiej a tu figa. Na razie nie zamierzam przestać karmić a jednak na wiosne chciałabym jakoś wyglądać i to mnie dobijaDoti,zaręczam Ci,że nie wszystkie Dziewczyny tak łatwo gubią "pociążowe" kilogramy ;-).
lysa_d
Fanka BB :)
Ja tez postanowilam zwaczyc swoja nadwage i nie zawacham sie uzyc medody Dukana Przeczytalam co i jak teraz musze tylko zakupy o nazwie 'PROTAL' zrobic i bedziemy dzialac hehe Doti (znajomi tez tak na mnie mowia ) nie martw sie, moze tobie Dukan tez pomoze, nie czytalam co i jak jak sie karmi piersia ale moze tez znajdziesz cos dla siebie A jak nie to przyjdzie wiosna i latwiej bedzie schudnac bo i spacerow bedzie wiecej, zobaczysz glowa do gory ;-)
reklama
nie wiem oczym piszesz bo ja nigdy niemialam miesni na brzuchunie rozeszly sie Wam miesnie na brzuchu ?
po srodku brzucha, tak samo jak jest ta ciemna linia hormonalna...mam linie zapadla, miedzy miesniami... taka poprostu "przepasc" po srodku brzucha, do ktorej moge wsadzic niemal pol palca
no chyba nie jestem jakims alienem ?
to superdokładnie medeuska..to raczej chińskie szycie a nie twoja figura..
Podziel się: