reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży, kosmetyki, wracamy do formy...

reklama
ja dziś wskoczyłam na wagę i mam -5 kg:-) z tej okazji zjadłam ciacho francuskie:zawstydzona/y::sorry: ale co tam raz na jakiś czas można;-) a w ogóle odkryłam najlepsza dietę świata:tak: woda mineralna minimum 1,5l dziennie:tak: i kilogramy schodzą:-)
a więc jeszcze 2kg do wagi sprzed :tak: i jeszcze przydałoby się 4kg zrzucić;-)

Asheara ja kiedyś słyszałam, że mięśnie po ciąży wiotczeją i nie chcą wrócić na swoje miejsce i pojawia się przerwa między nimi taka wyczuwalna palcem:confused2: najłatwiej sprawdzić to leżąc na placach:tak: ale nie wiem czy o to Ci chodzi:sorry:

własnie o to mi chodziło... jak juz mowilam, mam miesnie b twarde ale miedzy nimi okropna gleboka przerwe:zawstydzona/y: :wściekła/y:

o jakich mięśniach na brzuchu wy w ogóle piszecie? to tam są jeszcze jakieś mięśnie ? :-D:-D

:eek: a nie? :-D

Witjcie dziewczyny mam wielki problem po ciazy zostal mi brzuch nie daja nic cwiczenia odchudzac sie raczej nie mam z czego macie raks rade bardzo prosze
ticker.php

ANAAA skoro chodzi o sam brzuch to pomogą najprawdoodobniej ćwiczenia ukierunkowane na tą strefe. Można też włączyć mikrodermabrazje i inne zabiegi dermatologii estetycznej , poszukaj wcześniejszych postów Abeji i Roksi ,one mają fajne efekty po tych zabiegach i opisywały co i jak.:tak:

ANAAA skoro chodzi o sam brzuch to pomogą najprawdoodobniej ćwiczenia ukierunkowane na tą strefe. Można też włączyć mikrodermabrazje i inne zabiegi dermatologii estetycznej , poszukaj wcześniejszych postów Abeji i Roksi ,one mają fajne efekty po tych zabiegach i opisywały co i jak.:tak:
Dzieki poszukam zobacze cos moze zaradze sobie
ticker.php

Boozqowa i ja się dzis uśmiałam :-D:-D:-D

Mi brzuszek też sporo od porodu urósł :zawstydzona/y: przyznam,że po samym porodzie był super, dawno nie mialam takiego plaskiego no ale sobie przez te trzy miechy dogadzałam, siedzenie w domu robi swoje i teraz mam sporo sadełka ma brzuchu i pupie :crazy: moja wina, moja wina........
od poniedziałku biorę się za Dukana - Shenkoka, może jakieś ciekawe przepisiki masz :-):tak:i jak teraz lecą kilogramy?

reklama
a ja schudam sama od siebie teraz dopiero- słodycze wpieprzam i wszystko na co mam ochote- casem jk jestem zajeta to zapominam o jedzeniu, no ale siedząc w domu.... to rzadko sie tak zdarza;-)

w kazdym bądź razie z rana 3 dni pod rząd mam na wadze 52 kg:tak::tak::tak: więc rewelka- do stanu sprzed ciąży 1kg mi brakuje.....

tylko...:sorry:jestem niewymiarowa jakaś- byłam wczoraj na zakupach, chciałam sobie jakies spodnie kupić, bo jeszcze kilka rzeczy jest po obniżce..:sorry: S za duże XS za małe:confused2::confused2:
jak na tylku dobre, to w pasie za luźne:eek:

Do góry