reklama
Lajla83
Fanka BB :)
Doti ja na 6 skapitulowałam chyba po 14 dniach monotonia mnie dobijała przy tych ćwiczeniach i dodatkowo ból kręgosłupa ja jeżdżę na orbitreku i teraz biorę się za [ame="http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY"]YouTube- 8 Minute Abs[/ame] fajne są te ćwiczenia i tak męczące jak 6 dziewczyny zachwalały
Asheara
I can't get no sleep.
apropos brzucha, "zrósł" sie Wam juz mięsień? Własciwie nie zrósł, ale złączył?
tak sie zastanawiam... miesnie mam jak cegly, ale ta przerwa miedzy jednym platem a drugim jest i normalnie moge tam wlozyc pol palca
tak sie zastanawiam... miesnie mam jak cegly, ale ta przerwa miedzy jednym platem a drugim jest i normalnie moge tam wlozyc pol palca
Karolinusia
apropos brzucha, "zrósł" sie Wam juz mięsień? Własciwie nie zrósł, ale złączył?
nie bardzo rozumiem o czym piszesz...
boozqowa
Październik 09'
Ja też
Asheara
I can't get no sleep.
nie rozeszly sie Wam miesnie na brzuchu ?
po srodku brzucha, tak samo jak jest ta ciemna linia hormonalna...mam linie zapadla, miedzy miesniami... taka poprostu "przepasc" po srodku brzucha, do ktorej moge wsadzic niemal pol palca
no chyba nie jestem jakims alienem ?
po srodku brzucha, tak samo jak jest ta ciemna linia hormonalna...mam linie zapadla, miedzy miesniami... taka poprostu "przepasc" po srodku brzucha, do ktorej moge wsadzic niemal pol palca
też tak mam;-)nie rozeszly sie Wam miesnie na brzuchu ?
boozqowa
Październik 09'
Ja mam tyle sadła, że jedyną dziurę jaką widzę na moim brzuchu to pępek...;-)
reklama
Lajla83
umieram ze śmiechu bo u mnie podobnieJa mam tyle sadła, że jedyną dziurę jaką widzę na moim brzuchu to pępek...;-)
Podziel się: