reklama
Lanselotka
Fanka BB :)
ja swoją wagę sprzed ciązy miałam już 2 tyg po porodzie no ale co z tego jak to i tak o jakies 4-6 za dużo. Dziś zrobiam pierwszy krok do diety - kupiłam pieczywo chrupkie i zacznę od... piątku bo jutro przecież tłusty czwartek!
A wam moje drogie super gratki!
A wam moje drogie super gratki!
catedra
Wow, shenkoka, imponujący wynik!!!! Gratulacje!!!!!!!!!!!!
U mnie tak 7-7,5 mniej.
Najgorsze to to, że jutro tłusty czwartek!!!!!
W niedziele jak byłam z małą galerii i obejrzałam się w tych lustrach to o dziwo się nie skrzywiłam jak zawsze...;-) Nawet uśmiech się pojawił...
ooo dobrze, że przypomniałaś:-) zrobię sobie święto...
dziewczyny gratuluję wagi
ostatnio zmierzyłam się w biodrach i miałam ekhm... 85 cm..... wyglądam jak szkielet i nie pomagają ponadprogramowe kalorie
chciałam ostatnio kupić spodnie... niestety w działach damskich mamy problem bo rozmiar 34 w zarze mi z tyłka spada (a zara ma wyjątkowo normalną rozmiarówkę)... chyba trzeba ruszyć na działy dziecięce h&m
noszę swoje spodnie z gimnazjum... wrrrr........
boozqowa pięknie! a jak sie czujesz?
roksi super!!!
kurcze mamy sie dopingowac nie? w grupie siła!!!
Dukan nie przewiduje paczków..niestety..ale odbije sobie w przyszlym roku
Catedra..przykro mi..kobito ładuj coś w siebie..wiem, że chudość tez może byc problemem
roksi super!!!
kurcze mamy sie dopingowac nie? w grupie siła!!!
Dukan nie przewiduje paczków..niestety..ale odbije sobie w przyszlym roku
Catedra..przykro mi..kobito ładuj coś w siebie..wiem, że chudość tez może byc problemem
catedra
Catedra ostatnio w lumpku na osiedlu widziałam super dżinsy, z nexta, bardzo skinny (34) za 15zł ale pewnie by były na Ciebie za krótkie, z Twoim wzrostem pewnie masz nogi długaśne, co?
dziewczyny gratulacje!
wcale nie mam długaśnych nóg... takie normalne do wzrostu a mam 172 cm ale na działach młodzieżowych są wąskie spodnie ale krótkie nogawki...
ja nie mam obcisłych spodni bo wtedy byłyby za krótkie... wszystkie mi wiszą na tyłku i mam wiecznie gołe plecy dlatego staram się nosić długie bluzki
reklama
Podziel się: