reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży, kosmetyki, wracamy do formy...

reklama
łoooo ale macie wyniki dziewczyny:szok: gratuluje:tak: ja dorzucę moje skromne 4kg:sorry: jeszcze 3kg do wagi sprzed:tak: i 4kg do wymarzonej:sorry:

ja swoją wagę sprzed ciązy miałam już 2 tyg po porodzie no ale co z tego jak to i tak o jakies 4-6 za dużo. Dziś zrobiam pierwszy krok do diety - kupiłam pieczywo chrupkie i zacznę od... piątku :-D bo jutro przecież tłusty czwartek! :-D:-D:-D
A wam moje drogie super gratki!

Wow, shenkoka, imponujący wynik!!!! Gratulacje!!!!!!!!!!!!
U mnie tak 7-7,5 mniej.
Najgorsze to to, że jutro tłusty czwartek!!!!! :-D

W niedziele jak byłam z małą galerii i obejrzałam się w tych lustrach to o dziwo się nie skrzywiłam jak zawsze...;-) Nawet uśmiech się pojawił...

ooo dobrze, że przypomniałaś:-) zrobię sobie święto...

dziewczyny gratuluję wagi:-D

ostatnio zmierzyłam się w biodrach i miałam:baffled: ekhm... 85 cm..... wyglądam jak szkielet i nie pomagają ponadprogramowe kalorie:eek:

chciałam ostatnio kupić spodnie... niestety w działach damskich mamy problem bo rozmiar 34 w zarze mi z tyłka spada (a zara ma wyjątkowo normalną rozmiarówkę)... chyba trzeba ruszyć na działy dziecięce h&m:no:

noszę swoje spodnie z gimnazjum:confused2:... wrrrr........

Catedra ostatnio w lumpku na osiedlu widziałam super dżinsy, z nexta, bardzo skinny (34) za 15zł :-p:sorry: ale pewnie by były na Ciebie za krótkie, z Twoim wzrostem pewnie masz nogi długaśne, co?

dziewczyny gratulacje! :)

boozqowa pięknie! a jak sie czujesz?
roksi super!!!
kurcze mamy sie dopingowac nie? :tak: w grupie siła!!!
Dukan nie przewiduje paczków..niestety..ale odbije sobie w przyszlym roku :sorry:
Catedra..przykro mi..kobito ładuj coś w siebie..wiem, że chudość tez może byc problemem :baffled:

Catedra ostatnio w lumpku na osiedlu widziałam super dżinsy, z nexta, bardzo skinny (34) za 15zł :-p:sorry: ale pewnie by były na Ciebie za krótkie, z Twoim wzrostem pewnie masz nogi długaśne, co?

dziewczyny gratulacje! :)

wcale nie mam długaśnych nóg... takie normalne do wzrostu a mam 172 cm:tak: ale na działach młodzieżowych są wąskie spodnie ale krótkie nogawki...

ja nie mam obcisłych spodni bo wtedy byłyby za krótkie... wszystkie mi wiszą na tyłku i mam wiecznie gołe plecy dlatego staram się nosić długie bluzki:confused2:

reklama
zejdzie dziewczyny, jak po pierwszej ciąży miałam przez pół roku:confused2: w ciąży skóra była tak naciągnięta, że nie było jej widać, a po ciąży była bardzo ciemna:szok: teraz nie miałam :rofl2:

Do góry